Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića.

Konkurs je istekao.

logo_11364

DOO Tatravagonka Bratstvo, Subotica raspisuje konkurs za radno mesto:

KRANISTA

Na određeno/neodređeno vreme
Subotica

Opis poslova:

Odgovoran za bezbednosnu pripremu i vožnju krana sa težištem na ličnoj zaštiti i zaštiti svih zaposlenih u odelenju / radnoj jedinici / pogonu, uz obavezu poštovanja propisa bezbednosti i zdravlja na radu. Odgovoran za teret koji podiže / prenosi u odnosu na nosivost krana. Koordinira dogovorenim signalima sa zaposlenima / sa vezačima tereta. Vodi računa o ispravnosti krana i obaveštava nadređenog kada primeti bilo kakav kvar na kranu. Odgovoran je za blagovremeno i kvalitetno izvršavanje dobijenog i poverenog zadatka. Samostalno obavlja sve poslove. Odgovoran je za kvalitet izvedenih poslova.

USLOVI:

 • Školska sprema: II – III stepena stručne spreme,
 • Radno iskustvo: minimum 1 godina
 • Posebni uslovi: Uverenje o osposobljenosti – stručni ispit za upravljanje kranom/ mosnom dizalicom; bez zdravstvenih ograničenja, rad na visini, potrebno zadovoljenje zdravstvene sposobnosti predviđene Aktom o proceni rizika (prethodni ili periodični lekarski pregled).

Ako ispunjavate uslove i smatrate da biste svojim znanjem doprineli daljem razvoju poslovanja naše kompanije, molimo da prijavu i biografiju pošaljete elektronskim putem, ili poštom na dole navedenu adresu.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor.

"TATRAVAGONKA BRATSTVO" DOO
Bikovački put 2, 24000 Subotica

Rok za konkurisanje: 03.05.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.


Koliko ste zadovoljni dobijenim informacijama:

o kompaniji?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1

o uslovima za ovu poziciju?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1

o zadacima za ovu poziciju?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1

o tome šta poslodavac nudi?

 • Prosečna ocena: 1.00
 • Broj glasova: 1
Ocenite

Ocenjivanje oglasa je anonimno

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.