Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Laboratorijski tehničar (laboratorija betona - Zemun)

Human Capital Solutions Executive Search

Zemun (Beograd)

15.07.2020.

ugovor puno radno vreme

Human Capital Solutions – Executive Search (www.humancapital.co.rs) je specijalizovana kompanija za rad na polju ljudskih resursa, čija je glavna delatnost pretraga i selekcija najpogodnijih kandidata.

Za našeg klijenta, kompaniju LAFARGE, koja je član LH Grupe, jedne od vodećih svetskih kompanija u građevinskoj industriji, tražimo predane i iskusne kandidate za rad na betonskim operacijama. Traži se jedan izvršilac za poziciju:

Laboratorijski tehničar

laboratorija betona - Zemun

Ref. br. 8459

Zaposleni na poslovima Laboratorijskog tehničara u betonima obavlja neophodna i utvrđena ispitivanja i provere sirovina, svežeg i očvrslog betona radi kontrole kvaliteta proizvedenog i isporučenog betona iz fabrike poštujući norme zaštite zdravlja i bezbednosti na radu, životne sredine i kvaliteta i uz primenu programa kvaliteta Lafarge BFC-a.

U svom radu dužan je da se pridržava propisa i mera iz bezbednosti i zdravlja na radu u skladu sa Zakonom, opštim aktom, uputstvima i normativima.

Poslovi koje obavlja zaposleni:

 • Angažovanje u laboratorijama za beton (centralna laboratorija i laboratorije na fabrikama betona)
 • Poštuje dinamiku predviđenu važećim Standardima i planom kontrole kvaliteta
 • Poštuje tehničke procedure za izradu provera
 • Poštuje pravila za odgovarajuću izradu i čuvanje uzoraka
 • Odgovoran je za odgovarajuće snabdevanje laboratorije i traži na vreme snabdevanje iste
 • Proverava poštovanje receptura za proizvodnju u fabrici betona
 • Odgovara za redovno vođenje evidencije o uzorkovanju materijala (beton, agregat)
 • Redovno i prema važećim Standardima vrši kontrolu kvaliteta ulaznih materijala i proizvodnog procesa
 • Obezbeđuje usaglašenosti proizvodnih procesa i karakteristike proizvoda sa važećim Standardima
 • Učestvuje u internim proverama 

USLOVI KOJI SE OĆEKUJU OD KANDIDATA

Idealni kandidat bi trebalo da ima minimum završen III/IV stepen tehničke struke, poželjno građevinskog, hemijskog ili tehnološkog usmerenja. Poželjno je minimum jedna godina relevantnog radnog iskustva u poslovima proizvodnje betona ili drugih građevinskih materijala, a ukoliko ste bez radnog iskustva odgovarajuća obuka će biti organizovana od strane poslodavca. Poznavanje engleskog jezika, poznavanje MS office paketa kao i opšta kompjuterska pismenost i pored svega visoka svest o BZR-u i zaštiti živote sredine. Vozačka dozvola B kategorije.

Radno mesto zahteva znatnu fizičku aktivnost u smislu manipulacije materijalima veće težine i saginjanje i prebacivanje materijala na različite načine (dodavanjem materijala sa deponije ili sa zemlje, korišćenje gradjevinskih kolica). Povremen odlazak na fabrike betona (van osnovne laboratorije) a u zavisnosti od potrebe proizvodnje ili odredjenih projekata a što podrazumeva ponekad i fleksibilno radno vreme (moguće i u toku noćne smene ili vikendom).

Ukoliko vidite sebe kao osobu koja ispunjava navedene kriterijume i imate jaku želju da nastavite karijeru u jednoj velikoj i standardima uređenoj korporaciji, zamoliću da nam dostavite što pre vašu biografiju i propratno pismo elektronskim putem  jer upravo Vi možete biti kandidat koga tražimo!

  Human Capital Solutions - Executive Search

  Human Capital Solutions - Executive Search je kompanija sa sedištem u Novom Sadu, čija je osnovna delatnost profesionalni odabir ljudskih resursa primenom metode direktnog traženja i procesa odabira kandidata (headhunting). Na srpskom tržištu nastupa samostalno i ima iskustvo duže od 15 godina. Naš osnovni cilj je da obezbedimo usluge po meri naših klijenata i da predstavimo željene profile u zavisnosti od njihove strukture, strategije, korporativne kulture i potreba…

  Više o poslodavcu

  Podelite oglas

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Konkurs je istekao.

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?