Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_14175

Papir Servis FHB je ovlašćeni Operater za sakupljanje, transport, skladištenje i tretman neopasnog otpada. Papir servis FHB je osnovan 2010. godine. Tokom nekoliko godina poslovanja Papir servis FHB je postao lider u oblasti prikupljanja otpadnog papira i drugih vrsta ambalažnog otpada na teritoriji Srbije. Na godišnjem nivou sakupi i preveze preko 110.000 tona otpadnog papira, PET-a, stakla i folije. Sve količine prikupljenog starog papira se prerade u fabrikama za proizvodnju kartona i hartije u Srbiji. Papir servis FHB svoju delatnost obavlja kroz mrežu reciklažnih centara, koji se nalaze u Beogradu i većim gradovima širom Srbije.

Kappa Star Group (www.kappastar.com)  je proizvodno orijentisana holding kompanija, koju čini 5 članica: Fabrika biskvita Jaffa d.o.o. Crvenka, Fabrika konditorskih proizvoda Banini d.o.o Kikinda,   Fabrika kartona Umka,  Papir servis FHB i Ekostar pak.  Članice Kappa Star Grupe svrstavaju se u vodeće proizvođače u okviru delatnosti u kojima posluju.

Iskoristite ovu priliku i pridružite nam se - tražimo iskusnog, ambicioznog i vrednog kandidata u sektoru Održavanje za poziciju:  

Mehaničar u sektoru održavanja opreme za baliranje starog papira

Mesto rada: Umka, Beograd

-jedan izvršilac- 

Osnovne obaveze i odgovornosti:

 • Održava i servisira opremu za proizvodnju, baliranje starog papira i prateću opremu i odgovara za ispravno održavanje, servisiranje i zastoje u skladu sa standardima kvaliteta i bezbednosti i zdravlja na radu;
 • Nadgleda rad opreme i uređaja (prese i slično) , obavlja redovne i vanredne preglede, odgovara za redovan obilazak proizvodnje i praćenje rada opreme i uređaja;
 • Utvrđuje nepravilnosti u radu opreme i uređaja i evidentira ih u radni nalog održavanja;
 • Otklanja nepravilnosti i odgovara za kvalitet i efikasnost izvršenih radova;
 • Obavlja redovne servise opreme, odgovara za servisiranje u propisanim rokovima;
 • Obavlja bravarske poslove pri investicionim radovima;
 • Preporučuje eventualne vanredne servise na opremi;
 • Obavlja radove na montaži i učestvuje u puštanju nove opreme u rad.

Uslovi:

 • Min. III stepen stručne spreme – mašinska, tehnička ili elektro struka;
 • Vozačka dozvola B kategorije;
 • Poželjno min. 1 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima;
 • Odgovornost i posvećenost poslu.

Nudimo vam rad u dinamičnom i zahtevnom okruženju, sa prilikama za lični razvoj i napredovanje.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani.

Propratno pismo i biografiju možete dostaviti najkasnije do 30.07.2019. godine.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Kappa Star Recycling d.o.o.


Kappa Star Recycling je ovlašćeni Operater za sakupljanje, transport, skladištenje i tretman neopasnog otpada. Kappa Star Recycling je osnovan 2010. godine, prvobitno kao Papir servis FHB. Tokom deset godina poslovanja postao je lider u oblasti prikupljanja otpadnog papira i drugih vrsta ambalažnog otpada na teritoriji Srbije. Na godišnjem nivou sakupi i preveze preko 110.000 tona otpadnog papira, PET-a, stakla i folije. Sve količine prikupljenog starog papira se prerade…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.