Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer prodaje senior

Oblak Tehnologije d.o.o.

Zemun, Cara Dušana 212

27.06.2024.

ugovor puno radno vreme

OBLAK TEHNOLOGIJE je vodeći sistem integrator na tržištu koji neprestano stvara nove mogućnosti za inovacije i rast. Svoju tehnološku ekspertizu sticali smo preko 18 godina. Od početka nas vode iste ideje. One su vodilja u svemu što radimo: u projektima, u odnosu sa klijentima, u našim internim odnosima. One definišu kako doživljavamo sebe i svet oko sebe. Fokusirani smo da budemo iznad izazova i ograničenja.

Odlikuje te upornost, istrajnost i samostalnost u radu, imao si priliku da radiš prodaju hardverskih i softverskih rešenja i odlično poznaješ i pratiš razvoj IT tehnologija. Prodaju vidiš kao mogućnost da pomogneš klijentima da se izdignu iznad spostvenih ograničenja, prevaziđu svoje poslovne prepreke i unaprede svoje poslovanje.

Ukoliko se prepoznaješ u ovome i potrebno ti je novo radno okruženje koje će ti pružiti priliku da izazoveš sebe, pridruži nam se na poziciji

MENADŽER PRODAJE SENIOR

Kao deo prodajnog tima, Menadžer prodaje senior je odgovoran za dostizanje postavljenih targeta, traženje najboljih rešenja za postojeće i potencijalne klijente sa kojima održava bliske odnose i na taj način dovodi do rasta profita tima i pojedinaca sa kojima sarađuje. Znanja koja čine osnovu njegovog rada se odnose na odlično poznavanje poslovnih procesa i poslovnih rešenja, a poželjno je i poznavanje hardvera i usluga održavanja.

Redovne aktivnosti:

 • Identifikovanje novih klijenata i uspostavljanje kontakata radi promocije naših hardverskih i softverskih rešenja

Naši menadžeri prodaje imaju veliko znanje i iskustvo. Konstantno istražuju tržište, idu na sastanke, pronalaze potencijalne klijente, pregovaraju, zaključuju ugovore i pružaju podršku u kompletnom prodajnom procesu.

 • Analiza potreba klijenata i razvoj prilagođenih rešenja za njihove specifične zahteve

Svakom našem klijentu pristupamo na jedinstven način i otvorenog uma. Fokus nam je usmeren na njihove specifične potrebe. Slušamo, prepoznajemo prilike i predlažemo rešenja i po potrebi uključujemo kolege sa specifičnim ekspertskim znanjima.

 • Bliska saradnja sa timom za pre-sales podršku kako bi se osigurao visok nivo kvaliteta integrisanih rešenja

Radimo timski. Naši menadžeri prodaje u svakom momentu imaju podršku u vidu celog pre-sales tima koji je na raspolaganju i koji u skladu sa efikasnim pretprodajnim strategijama mogu pomoći u pronalaženju najboljeg rešenja za klijenta u skladu sa njegovim potrebama, bilo da se radio o harverskim ili softverskim rešenjima.

 • Praćenje tržišta i promena u oblasti IT-a i softverskih rešenja

Konstantan rast u ovim oblastima zahteva posvećenost i kontinuirano istraživanje tržišta, praćenje promena i učenje novih tehnologija. Potpuno smo spremni da u svakom momentu odgovorimo na zahteve naših klijenta.

 • Usredsređenost na postavljene targete

Naš prodajni tim kreativnost ispoljava u iznalaženju novih načina za dostizanje postavljenih targeta i ciljeva. Na kraju svakog kvartala stiže i onaj adrenalin kada vidimo da smo uspeli, kako lično tako i timski, da ispunimo i prevaziđemo očekivanja.

 • Održavanje dugoročnih odnosa sa klijentima radi unapređenja zadovoljstva i ostvarivanja dugoročnih poslovnih ciljeva

Naše poslovanje baziramo na izgradnji odnosa sa klijentima zasnovanih na poverenju i poštovanju. Postavljanjem dobre baze obezbeđujemo prostor za unapređenje zadovoljstva i uspešnosti klijenata kao i ostvarivanje naših kompanijskih ciljeva na koje smo usredsređeni u svakom trenutku. Naša pažnja je posebno usmerena na izgradnju i održavanje partnerstava koja će biti čvrsta i trajna.

Veštine:

 • Jasan, ubedljiv i koncizan stil komunikacije
 • Predanost poslu, odgovornost
 • Preciznost i pedantnost
 • Strpljivost i istrajnost
 • Odlične organizacione veštine

Kvalifikacije:

 • Najmanje tri godine relevantnog radnog iskustva
 • Napredno tehničko poznavanje IT opreme
 • Obavezno dobro poznavanje poznavanje softverskih rešenja (npr. ERP, DMS, CRM, WMS, B2B/B2C, razvoj custom developed aplikacija i slično)
 • Poželjno visoko ili više obrazovanje
 • Dobro poznavanje engleskog jezika
 • Vozačka dozvola B kategorije

Prijavom na ovaj konkurs saglasni ste da Vas, ukoliko ne budete izabrani u prvom krugu selekcije, možemo kontaktirati u narednom periodu, ukoliko se ukaže potreba za istim ili sličnim radnim mestom. Svi podaci biće arhivirani u našoj bazi podataka i biće dostupni samo saradnicima u HR procesu. U proces selekcije će biti uključeni samo kandidati koji ispunjavaju tražene uslove, a svi kandidati koji prođu administrativnu selekciju biće obavešteni o krajnjem ishodu.

  Konkurs je istekao.

  Oblak Tehnologije d.o.o.

  Svoju tehnološku ekspertizu sticali smo preko 18 godina. Od početka nas vode iste ideje. One su vodilja u svemu što radimo: u projektima, u odnosu sa klijentima, u našim internim odnosima. One definišu kako doživljavamo sebe i svet oko sebe. Širok spektar usluga koje konstantno unapređujemo, i eksperti sa vrhunskim znanjem koji su vam uvek na raspolaganju deo su pristupa koji nas je učinio ključnim tržišnim partnerom tokom svih ovih godina i učinio da konstantno rastemo. Mi vam obećavamo da možemo…

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?