Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Nastavnik za predmet Srpski jezik i književnost

Srednja stručna škola u Novom Sadu

Novi Sad, Radnička 20

05.03.2021.

ugovor puno radno vreme 1. smena

Srednja stručna škola u Novom Sadu raspisuje konkurs za prijem u radni odnos jednog nastavnika za predmet Srpski jezik i književnost na određeno vreme sa punim radnim vremenom.

Uslovi:

Kandidat treba da ispunjava uslove za prijem u radni odnos predviđene članovima 139. i 142. Zakona o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja („Sl. glasnik RS“ br.88/17, 27/2018, 10/2019 i 6/2020) i posebne uslove predviđene Pravilnikom o stepenu i vrsti obrazovanja nastavnika iz opšteobrazovnih predmeta, stručnih saradnika i vaspitača u stručnim školama (objavljen u "Sl. glasniku RS“ - Prosvetni glasnik, broj 8/2015, 11/2016, 13/2016-isp, 13/2016 i 2/2017).

Kandidati koji konkurišu za posao uz prijavu prilažu:

- kratku biografiju - CV

- skeniranu diplomu o stečenoj stručnoj spremi.

Kandidati će blagovremeno biti obavešteni, kako bi obavili razgovor za zaposlenje.

Konkurs je istekao.

Srednja stručna škola u Novom Sadu

Srednja stručna škola u Novom Sadu je osnovana 2007. godine pod nazivom Prva privatna srednja saobraćajna škola. Škola je akreditovana od strane Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje i kulturu Autonomne pokrajine Vojvodine rešenjem broj 106-022-00445 od 13.09.2007. godine. Srednja stručna škola u Novom Sadu se nalazi u mirnoj Radničkoj ulici, nedaleko od centra grada, u neposrednoj blizini dve osnovne škole i Univerziteta. Svojim položajem predstavlja zaista idealno mesto za boravak učenika.…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?