Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Novinar

Glas Javnosti

Beograd

20.01.2021.

ugovor puno radno vreme

POTREBNI SU NAM NOVINARI!

Željni novinarskog i medijskog iskustva, pri kraju ste studija, tek ste diplomirali ili ste iskusan novinar sa zavidnim stažom na News portalima, želite da postanete deo uspešnog tima vrhunskih profesionalaca u objektivnom izveštavanju o najaktuelnijim događajima iz zemlje i sveta?

Ako su vaši odgovori na gore postavljena pitanja potvrdni, onda ste na pravom mestu, jer renomirana medijska kuća Glas javnosti, sa tradicijom dužom od 20 godina, traži upravo Vas!

Tražimo talentovane, vredne i inovativne novinare, urednike i TV lica svih profila za rad na našem medijskom servisu koji je u martu 2020. godine obnovio rad i za vrlo kratko vreme uspeo da učvrsti svoje mesto među današnjim najposećenijim portalima u Srbiji!

Objektivne, ekskluzivne i blagovremene informacije zaštitni su znak našeg medijskog tima, čiji su rad i trud čitaoci nagradili konstantnim rastom posete i ukazali nam poverenje i podršku da nastavimo da izveštavamo o svim turbulentnim događajima kojima svakodnevno svedočimo.

Zbog sve većeg poverenja čitalaca ali i naše želje da postanemo jedan od najposećenijih medijskih servisa u Srbiji, želimo da u Novoj 2021. godini proširimo našu redakciju kvalitetnim kadrom i ponudimo Vam mesto u našem odabranom timu! 

Glas javnosti poziva sve zainteresovane za rad na poziciji NOVINAR!

Ukoliko želite da se prijavite, pročitajte navedene neophodne kvalifikacije i pošaljite nam Vašu biografiju.

Obavezne kvalifikacije:

1. Pri kraju ste studija, tek ste diplomirali ili imate iskustvo na informativnim portalima duže od 3 godine

2. Poznajete rad u CMS platformama 

3. Napredni ste korisnik društvenih mreža i umete da prepoznate i plasirate vesti koje korisnici objavljuju na njima

4.  Komunikativni ste i puni entuzijazma za rad na medijskom portalu, u stimulativnom okruženju koje pruža mogućnost za napredak i nudi adekvatne nagrade za trud na izvršavanju zadataka

5. Posedujete veliku želju da istražujete i prvi dođete do tačnih informacija

6. Linkovi ka 5 vaših objavljenih tekstova na nekom od portala za koji ste radili

Obaveze zaposlenih:

- Predlaganje i izvršavanje aktuelnih tema koje budu prihvaćene od strane uredničkog kolegijuma

- Stalna komunikacija sa akterima aktuelnih događaja 

- Redovno praćenje svih relevantnih događaja koji su od velikog interesa za javnost

- Pisanje tekstova, intervjua i reportaža u stalnom dogovoru sa uredništvom

- Učestvovanje u izradi video sadržaja za naš Youtube kanal u formi reportaže, intervjua ili autorske emisije

- Rad na terenu, prikupljanje svih relevantnih informacija i podnošenje izveštaja uredništvu portala kao i pisanje tekstova sa informacijama prikupljenim na terenu

Ukoliko nakon svega navedenog u oglasu smatrate da bi vašim iskustvom, željom i entuzijazmom mogli da pomognete našem rastućem timu i želite da obezbedite svoje mesto u prvoj postavi redakcije kojoj je cilj sam vrh novinskog izveštavanja u Srbiji, pozivamo Vas da nam pošaljete svoju biografiju elektronskim putem, a mi Vam obećavamo da ćete, ukoliko budete odabrani, od nas dobiti priliku za strelovit napredak u karijeri i da ćete biti nesebično nagrađeni za kvalitetan i predan rad!

Konkurs je istekao.

Glas javnosti

  • Grge Andrijanovića 6/I, Beograd, Srbija
  • PIB: 109940971
  • Matični broj: 21271403
Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?