Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Pedijatrijska sestra/tehničar

BELhospice

Beograd, Dvadesetog oktobra 12a

09.12.2021.

ugovor puno radno vreme

BELhospice je nevladina organizacija koja pruža besplatne usluge palijativnog zbrinjavanja pacijenata obolelih od raka i članova njihovih porodica u skladu sa međunarodnim standardima kroz licencirane usluge Pomoć u kući i Dnevni centar.

Misija BELhospisa je da zaštiti dostojanstvo i prava pacijenata obolelih od raka i članova njihovih porodica kao i onih sa drugim terminalnim i životno ograničavajućim bolestima u Srbiji.

BELhospice započinje projekat pružanja podrške u kućnim uslovima za decu koja imaju dijagnoze neizlečivih bolesti koji će se realizovati u Srbiji.

U cilju realizacije ovog projekta otvorena je sledeća pozicija: Pedijatrijska sestra/tehničar

Svrha posla: 

Kao deo multidisciplinarnog tima da posećuje i brine o deci koja imaju dijagnoze neizlečivih bolesti u njihovoj kući i bude dostupna za kućne posete deci, komunicira o stanju deteta sa nadležnim zdravstvenim institucijama koje se brinu o deci. Zbog toga što deca ne moraju nužno imati dobro razvijenu sposobnost da izraze kako se osećaju, neophodno je da pedijatrijska sestra ima sposobnost da zapazi pogoršanje simptoma i preduzme mere koordinacije sa nadležnim stručnim saradnicima lekarom BELhospisa.

Glavne dužnosti i odgovornosti:

 • Odlazi u kućne posete u skladu sa potrebama deteta i u dogovoru sa roditeljima obolelog deteta 
 • Redovno proverava stanje pacijenata 
 • Pruža negu pre i posle intervencija lečenja            
 • Pratiti davanje lekova kako je propisao nadležni predijatar
 • Pruža informacije, emocionalnu podršku i uveravanje pacijentima i njihovim roditeljima/rođacima 
 • Učestvujte na nedeljnim interdisciplinarnim sastancima 
 • Učestvuje u edukativnim kursevima i radionicama

Obrazovanje

 • Minimum srednja stručna sprema – pedijatrijska sestra

Veštine

 • Veštine komunikacije i rada u timu
 • Vozačka dozvola B kategorija
 • Poznavanje engleskog jezika

Vreme angažovanja 1 godina, puno radno vreme sa mogućnošću produženja ugovora. Prednost u selekciji će imati kandidati koji imaju iskustvo u radu sa decom koja imaju dijagnoze neizlečivih bolesti. 

Zainteresovani kandidati mogu dostaviti svoj CV do 09.12.2021. do 16:00 h elektronskim putem.

  BELhospice

  BELhospice je prva specijalizovana dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža palijativno zbrinjavanje pacijentima sa malignim bolestima u progresivnom, uznapredovalom stadijumu za koji je prognoza ograničena. Palijativno zbrinjavanje je pristup koji poboljšava kvalitet života pacijenta i porodice, suočavajući se sa problemima koji prate bolesti koje ugrožavaju život kroz prevenciju i otklanjanje patnje putem ranog otkrivanja i nepogrešive procene i lečenja bola i drugih problema: fizičkih, psihosocijalnih…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?