Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Pomoćnik izvršitelja

Javni izvršitelj Damir Šite

Subotica

23.08.2019.

ugovor puno radno vreme dostupno studentima dostupno osobama sa invaliditetom

Damir Šite izvršitelj

Za prijem kandidata u radni odnos, za radno mesto:

Pomoćnik izvršitelja

na određeno vreme.

Mesto rada je u Subotici

Opšti uslovi za rad suda je kandidat državljanin Republike Srbije, da kandidatu nije prestajao radni odnos kod prethodnog poslodavca zbog teže povrede radne dužnosti, da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak i nije osuđivan za krivično delo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest meseci.

Posebni uslovi za rad sustečeno više ili visoko obrazovanje, zvanje pravnika ili diplomiranog pravnika. Znanje jezika sredine (mađarski jezik) će se smatrati prednošću.

Dokazi koji se prilažu uz prijavu na konkurs:

 • radna biografija (CV)
 • diploma kojom se potvrđuje stručna sprema (u fotokopiji, original na uvid)
 • drugi dokazi o stečenim znanjima i veštinama

Ostali uslovi: opis radnog mesta i posebnih uslova, potrebnih znanja i sposobnosti kandidata koji se proveravaju za rad, kao i o načinu odabira kandidata, mogu se lično saznati u kancelariji Izvršitelja, kod poslovnog sekretara izvršitelja.

Rok za podnošenje prijave: rok za podnošenje prijave na konkurs je 23.08.2019., i počinje da teče narednog dana od dana objavljivanja kod Nacionalne službe za zapošljavanje.

Prijave se šalju na adresu: Kancelarija javnog izvršitelja Damir Šite, Subotica, Ulica Maksima Gorkog broj 9-11/prvi sprat, sa naznakom: „za konkurs“, ili putem elektronske pošte.

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj:

Ostalo: Neblagovremene i prijave uz koje nisu priloženi svi traženi dokazi će biti odbačene. Kancelarija izvršitelja će kontaktirati samo kandidate koji uđu u uži izbor, ista ne vrši diskriminaciju na osnovu rase, boje kože, pola, veroispovesti, nacionalnosti, etničkog porekla ili invaliditeta. Odabir kandidata se zasniva na kvalitetu i konkurs je otvoren za sve koji ispunjavaju utvrđene uslove. 

Mesto, dan i vreme provere osposobljenosti, znanja i veština u postupku odabira kandidata će se utvrditi naknadno, o čemu će kandidati koji uđu u uži izbor biti pojedinačno obavešteni.

  Konkurs je istekao.

  Damir Šite pr izvršitelj

  • Maksima Gorkog 9-11, Subotica, Srbija
  • PIB: 107592648
  • Matični broj: 62850973

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?