Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Portir/Čuvar

Univerzitetska Dečja Klinika

Beograd, Tiršova 10

27.06.2024.

3 izvršioca ugovor puno radno vreme

На основу Кадровског плана за Универзитетску дечју клинику за 2024. годину бр.112-01-86/2024-02 од 28.03.2024. године, као  и одредаба чланова 7, 8 и 9 Посебног колективног уговора за здравствене установе чији је оснивач Република Србија, аутономна покрајина и јединица локалне самоуправе (Службени гласник РС бр.96/2019, 58/2020 – Анекс I), Универзитетска дечја клиника, Београд,  Тиршова 10,  расписује:

Ј А В Н И  О Г Л А С 

За пријем у радни однос на одређено време до 6 (шест) месеци

са пуним радним временом

-          Портира/чувара, Одсек за помоћне послове – 3 (три) извршилац

I 

РАСПИСУЈЕ СЕ ЈАВНИ ОГЛАС за пријем у радни однос на одређено време до 6(шест) месеци са пуним радним временом на послове портира/чувара, Одсек за помоћне послове – 3 (три) извршиоца.

Описи послова за сва радна места су утврђени Правилником о унутрашњој организацији и систематизацији послова Универзитетске дечје клинике, Београд, Тиршова 10.

II

УТВРЂУЈУ СЕ услови за пријем у радни однос на одређено време до 6(шест) месеци са пуним радним временом и на послове портира/чувара, Одсек за помоћне послове – 3 (три) извршиоца код послодавца - Универзитетске дечје клинике, како следи:

 • основно образовање (II/III степен стручне спреме)
 • 6 (шест) месеци радног искуства на одговарајућим пословим

III

Рок за пријаву кандидата траје осам дана од дана објављивања огласа у листу „Послови“ Националне службе за запошљавање.

Пријаве се шаљу у затвореној коверти на адресу: Универзитетска дечја клиника, Тиршова 10, 11000, Београд, са назнаком „ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ

ПОРТИРА/ЧУВАРА У ОДСЕКУ ЗА ПОМОЋНЕ ПОСЛОВЕ НА ОДРЕЂЕНО ВРЕМЕДО 6 (ШЕСТ) МЕСЕЦИ – 3 (ТРИ) ИЗВРШИОЦА“.

IV

Приликом пријаве на конкурс кандидати су дужни да доставе следећа документа:

 • кратку биографију
 • фотокопију личне карте
 • фотокопију дипломе о завршеној школи
 • фотокопију радне књижице или другог доказа о радном искуству кандидата ( уговори о раду, волонтерски уговори, потврда послодавца и сл.)

Кандидати који испуњавају услове из огласа могу бити позвани на разговор ради пружања додатних података који могу бити важни за одлуку о пријему претходно искуство о раду, додатно образовање или способљеност, дужина трајања школовања и сл.).

Приликом заснивања радног односа, кандидати су дужни да доставе лекарско уверење као доказ о здравственој способности за послове за које се прима.

Оглас објавити на огласној табли Националне службе за запошљавање, интернет страници Министарства здравља Републике Србије, огласној табли и интернет страници послодавца.

Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се узимати у разматрање.

  Konkurs je istekao.

  Univerzitetska Dečja Klinika

  • Srbija, Beograd, Tiršova 10
  • PIB: 102004424
  • Matični broj: 07031246

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?