Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Praktikant - First step program prakse

DataDEV d.o.o.

Novi Sad

10.07.2024.

praksa puno radno vreme

Prilika za plaćenu praksu! DataDEV je privatna kompanija, sa sedištem u Novom Sadu, osnovana 2017. godine, koja se fokusira na inovativna rešenja u mobilnom mapiranju, koristeći veštačku inteligenciju za preciznu analizu i mapiranje.

DataDEV nudi usluge mobilnog laserskog skeniranja, omogućavajući masovno prikupljanje geoprostornih podataka koji se dalje obrađuju za izradu krajnjih proizvoda. Obrada geoprostornih podataka je ključan korak u našem procesu, uključujući analizu oblaka tačaka i panoramskih slika.

Naša inovacija uključuje i Road Assessment Software, automatski alat za procenu stanja kolovoza, razvijen unutar naše kompanije. Kao odgovor na izazove upravljanja velikim količinama podataka, DataDEV svojim klijentima nudi cloud-bazirana rešenja kroz DataDEV Platform, omogućavajući efikasnu publikaciju i upravljanje podacima.

Potrebni su nam studenti tehničkih fakulteta i prirodno-matematičkog fakulteta za obavljanje praktikantske pozicije, u okviru First step programa plaćene studentske prakse.

Nudimo:

 • Plaćenu praksu
 • Mentorski program i podršku mentora
 • Otvorenu komunikaciju sa mentorom i kolegama na svakodnevnom nivou
 • Timski rad sa inženjerima iz različitih tehničkih oblasti
 • Priliku za lični i karijerni razvoj
 • Upoznavanje sa poslovnim procesima
 • Mogućnost stalnog zaposlenja

Za vreme trajanja First step prakse, praktikanti će primati novčanu naknadu. Svi praktikanti dobijaju osmišljen program prakse, obučavaju se za rad na realnom projektu, uz konkretne instrukcije i radne zadatke, uz izuzetnu priliku, da u mentorskim programima mladih inženjera koji predvode inovacije, steknu profesionalno iskustvo značajno u daljem karijernom razvoju.

Cilj First step prakse je osposobljavanje praktikanata za tržište rada i mogućnost zasnivanja radnog odnosa. Praksa nije uslovljena godinom i stepenom studija. Napravite svoj prvi korak na tržištu rada u DataDEV-u!

  Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave
  Konkurs je istekao.

  DATADEV D.O.O.

  DataDEV se fokusira na inovativna rešenja u mobilnom mapiranju, koristeći veštačku inteligenciju za preciznu alalizu i mapiranje.  Vizija nam je da postanemo sinonim za inovaciju, preciznost i održivost u industriji geodezije i oblasti mobilnog mapiranja, pružajući korisnicima neprestano unapređene alate za bolje razumevanje i upravljanje svetom oko sebe, u cilju geoprostornog razumevanja i upravljanja. Osnovani 2017. godine, naše timove u Novom Sadu i Soltau u Nemačkoj, čine mladi inženjeri…

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?