Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

  • Oglas dostupan i studentima

logo_26367

Udruženje Elektroničara Srbije traži

Predavač/ica iz oblasti novih tehnologija

za Malu školu elektronike za  2020. godinu ili na duže
(Beograd)

Ko smo mi:

UES je lider na teritoriji Beograda u edukativnim aktivnostima za decu iz oblasti novih tehnologija kao što su elektronika, programiranje, robotika, 3D modelovanje i štampa. Udruženje elektroničara Srbije je organizacija čiji je osnovni cilj promocija novih tehnologija i bavljenja robotikom, naukom i tehnikom među decom i mladima. Organizacija postoji od 2012. godine. Do sada je kroz naše edukativne programe prošlo preko 10.000 osnovaca i srednjoškolaca, dok su neki od njih osvajali značajna priznanja u oblasti robotike u Srbiji, Evropi i Aziji.

Šta tražimo:

  • Zbog ambicioznih planova za 2020. godinu potrebni su nam predavači/ce – saradnici/ce koji/koje bi povremeno ili tokom cele školske godine pomagali predavačima, odnosno samostalno ili zajedno sa drugim kolegama držali/le praktična predavanja ili radionice iz oblasti robotike deci osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta, pripremali/le decu za takmičenja odnosno osmišljavali/le buduće aktivnosti Udruženja.
  • Predavanja se drže na osnovu već utvrđenog plana i programa (elektronika, programiranje mikrokontrolera, robotika), a ukoliko kandidat/kinja pokaže znanje i volju da program unapredi to će se uzeti kao prednost.
  • Bilo bi dobro da kandidat/kinja vlada nekim od sledećih programskih jezika:
    • HTML, Javascript, CSS, Python, C++,
  • Bilo bi dobro da kandidat/kinja ima iskustva u radu sa Arduinom i Raspberry pi.

Koga tražimo:

Tražimo kulturnu, vedru i optimističnu osobu (poželjno studenta/studentkinju), prijatnu u ophođenju sa drugim ljudima, koja voli praktičan rad iz oblasti elektronike, robotike, kao i rad sa decom. Staloženu, upornu i strpljivu osobu u edukativnom radu. Tražimo osobu koja ima sposobnosti da komplikovane stvari razume i objasni na jednostavan način. Opuštenu osobu sa pozitivnim stavom. Osobu koja pored onoga što zna želi još mnogo toga da nauči iz oblasti koje smo spomenuli.

Napomena: Radionice i predavanja uglavnom se održavaju vikendom pre podne tokom školske godine osim tokom raspusta i praznika.

Rok za konkurisanje: 21.01.2020.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Udruženje elektroničara Srbije


Udruženje elektroničara Srbije je organizacija čiji je osnovni cilj promocija novih tehnologija i bavljenja robotikom, naukom i tehnikom medju mladima. Organizacija postoji od 2012. godine. Do sada je kroz naše edukativne programe prošlo više hiljada osnovaca i srednjoškolaca, dok su neki od njih osvajali značajna priznanja u oblasti robotike u Srbiji, Evropi i Aziji.

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.