Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Projektant automatizacije

Restart Enterprise d.o.o. - Elite Academy

Beograd

09.06.2023.

ugovor puno radno vreme

Ako želite da radite i da se razvijate u jednoj od najboljih svetskih kompanija za projektovanje i puštanje u rad industrijske automatizacije, onda je ova pozicija pravi izbor:               

PROJEKTANT AUTOMATIZACIJE

Projektant automatizacije je stručnjak koji se bavi projektovanjem i razvojem automatizovanih sistema i procesa. Njegov glavni zadatak je integrisati tehnologiju i softver kako bi se poboljšala efikasnost, produktivnost i sigurnost u industrijskim i poslovnim okruženjima.

Ovaj posao uključuje sledeće aktivnosti:

Analiza zahteva: Projektant automatizacije prvo mora razumeti specifične zahteve i potrebe klijenta ili organizacije. To uključuje pregled postojećih procesa, identifikaciju problema i područja za poboljšanje kao i saradnju s timom i rukovodiocima kako bi se utvrdili ciljevi projekta.

Projektovanje sistema : Nakon analize zahteva, projektant automatizacije razvija konceptualni i tehnički dizajn sistema. To uključuje odabir i integraciju odgovarajućih hardverskih i softverskih komponenti, kao što su senzori, kontroleri, robotski sistemi, programabilni logički kontroleri (PLC), itd.

Programiranje i konfiguracija: Projektant automatizacije je odgovoran za programiranje i konfigurisanje softvera koji upravlja automatiziranim sistemom. To može uključivati razvoj skripti, pisanje kôda, podešavanje parametara, testiranje i debagovanje.

Implementacija i integracija: Nakon što je sistem projektovan i programiran, projektant automatizacije sarađuje s ostalim timovima kako bi implementirao sistem i integrisao ga u postojeću infrastrukturu. To može uključivati postavljanje hardverskih komponenti, provođenje kablova, povezivanje s mrežom i testiranje.

Testiranje i održavanje: Projektant automatizacije sprovodi testiranje sistema kako bi proverio njegovu funkcionalnost, performanse i pouzdanost. Takođe je odgovoran za održavanje sistema, dijagnostiku kvarova i rešavanje problema koji se mogu pojaviti tokom rada.

Praćenje i optimizacija: Projektant automatizacije prati rad sistema nakon implementacije kako bi osigurao da zadovoljava postavljene ciljeve. On takođe traži mogućnosti za optimizaciju i poboljšanje performansi, kao i prilagođavanje prema potrebama klijenta ili organizacije.

Ključne vještine koje su potrebne za ovaj posao uključuju tehničko znanje iz područja automatizacije, programiranje, elektrotehnike, mehatronike ili srodnih disciplina. 

Obrazovanje: Viša ili visoka stručna sprema elektrotehničkog ili mašinskog smera

Priprema tehničke dokumentacije

-          Učestvuje u izradi tehničko-ekonomske dokumentacije

-          Priprema ponude i ugovore i učestvuje u izradi istih

-          Učestvuje u vršenju i organizaciji tehničke kontrole tehničke dokumentacije i učestvuje u radu stručnih i revizionih komisija

Zakonska regulativa

-          Potpisuje projekte u skladu sa zakonom

-          Prati, kontroliše i odgovoran je za poštovanje i primenu zakonskih, tehničkih i internih propisa, standarda i preporuka na poslovima koje vodi.

Našim budućim kolegama nudimo interesantan kompenzacioni paket, rad u pozitivnoj atmosferi, stalnu komunikaciju sa vodećim svetskim kompanijama iz svoje branše, usavršavanje i mogućnost napredovanja na internacionalnom nivou.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave
Konkurs je istekao.

ELITE ACADEMY BALKANS - RESTART ENTERPRISE D.O.O.

Elite Academy Balkans deo je italijanske Elite Academy sa sedištem u Beogradu za zemlje EX YU, Bugarsku, Grčku, Rumuniju, Madjarsku, Albaniju. Sedište Elite Academy nalazi se u Firenci (Italija) i predstavlja centar zemalja  EU i Švajcarske. EAB bavi se: -testiranjem i selekcijom kandidata u procesu zapošljavanja -testiranjem i u slučaju restruktuiranja kompanije -obukama poslovnih veština (soft skills) vlasnika, top i middle management-a, saradnika i zaposlenih na različitim nivoima uz prilagodjene…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?