Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

logo_2447

Budućnost je stigla u Srbiju

Stručni i tehnološki lider na tržištu, Intermex Software & Communications, najstarija i najuglednija softverska i izdavačka kuća za praćenje i primenu propisa i sudske prakse u Srbiji, partner kompanije Microsoft, zbog povećanog obima posla i uvođenja novih proizvoda AI tehnologije na naše tržište, raspisuje oglas za poziciju:

Regionalni zastupnik prodaje

Više izvršilaca, koji će raditi na određenom regionu u Srbiji

Najviši rabat - provizija za zastupnike u prodaji u Srbiji ikada - 50%
KRAJNJE JE VREME DA POČNETE VIŠE DA ZARAĐUJETE!

Prezentujte i ugovorite prodaju najsavremenije on-line pravne i poslovne baze na tržištu Intermex - propisonline.com, i ostalih naprednih proizvoda iz naše ponude.

O NAMA I TRŽIŠTU:

Kao lider i začetnik ovog posla u Srbiji, oduvek imamo tehnološki i stručno najnaprednije proizvode, prisutni smo na tržištu skoro 30 godina i naše proizvode koristi javni i privatni sektor, a naročito pravosuđe, advokatura, izvršitelji i javni beležnici, državna uprava i lokalna samouprava, javna i privatna privredna društva i banke (domaće i strane) svih grana delatnosti. Tržište je veoma zasićeno proizvodima starije generacije a broj potencijalnih korisnika je veoma veliki. Cene su približno slične.

POTREBNE KVALIFIKACIJE:

Iskustvo u prodaji na terenu, dobri poslovni kontakti u regionu, mogućnost angažovanja saradnika.

OPIS POSLA:

Terenska prezentacija i ugovaranje prodaje savremenog pravnog i poslovnog softvera. Zastupnik dobija probne šifre od kompanije za prodajne prezentacije, koje po potrebi ostavlja potencijalnom korisniku za besplatan probni rad. Stvaranje mreže i kontrola saradnika u prodaji. Proizvod se ne prodaje telefonom – potreban je direktan kontakt i prezentacija kod korisnika. Pošto su proizvodi virtuelni - šifra za on-line pristup, centrala radi obuku zastupnika, fakturisanje, naplatu i isporuku proizvoda. Proizvodi se prodaju na period od godinu dana - svake godine se obnavlja prodaja. Zastupnik koji ugovori prodaju ima pravo na obnovu. Kraću obuku korisnika eventualno radi zastupnik. Posao po ugovoru.

RABAT - PROVIZIJA - CENE - NORMA:

Veoma visoke provizije u prodaji, najviše u našoj zemlji, 30% do 50%, omogućavaju veliku zaradu po učinku, za vredne, uporne i organizovane, za menadžere i saradnike. Oko cena zastupnik se dogovara sa korisnikom - odobrava popuste u okviru rabata. Isporuka punog paketa odmah po uplati korisnika. Nema norme prva tri meseca. Posle toga se dogovara. Isplata rabata - provizije u roku od 3 dana po uplati korisnika, na račun zastupnika.

OPŠTI USLOVI:

Srednje, više ili visoko stručno obrazovanje, poželjno pravno ili ekonomsko. Obavezna vozačka dozvola B kategorije. Obavezno sopstveno prevozno sredstvo. Poželjno radno iskustvo na poslovima terenske prodaje i zastupanja sličnih proizvoda. Korišćenje računara - Windows, Office, Internet, Android.

SREDSTVO ZA RAD:

Pametan telefon i šifra - vaučer za probni rad korisnika.

OBAVEZNO:

Pre konkurisanja molimo zainteresovane da detaljno pregledaju kompanijske sajtove www.propisi.comwww.sudskapraksa.com i informator.rs, da se, što je moguće više upoznaju sa delatnošću i proizvodima kompanije.

CV sa biografijom i referencama poslati elektronskim putem ili putem pošte na adresu:

Intermex, 11000 Beograd, Dr Milutina Ivkovića 9a

Telefoni: 011/ 369-22-90, 011/ 369-22-91, 011/ 369-20-69, 011/ 2650-854

Postanite lider u prodaji novih tehnologija u svom regionu.

Rok za konkurisanje: 06.02.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca Intermex d.o.o.


Intermex je vodeći domaći izdavač softvera i publikacija iz oblasti praćenja i primene propisa, finansija, spoljne trgovine i špedicije. Specijalizovani smo u projektovanju i dizajnu aplikacija, baza podataka i specijalizovanih izdanja koje pokrivaju oblasti pravne regulative, pravnih, carinskih, špediterskih i spoljnotrgovinskih procedura i postupaka, ugovorni menadžment, itd. Mi smo privatna firma osnovana 1990. godine, sa sedištem u Beogradu i regionalnim predstavnicima prodaje širom…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.