Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Revizor analitičar (početnik)

DFK Konsultant-Revizija d.o.o.

Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 117a

17.09.2022.

ugovor puno radno vreme 1. smena dostupno studentima dostupno osobama sa invaliditetom

O nama

Mi smo partner međunarodnim i domaćim kompanijama za rešavanje najvažnijih računovodstvenih, poreskih i finansijskih izazova i realizaciju poslovnih poduhvata. Naš tim čini više od 40 ljudi samo u Srbiji, i opslužuje klijente u Srbiji i regionalno, a kroz mrežu DFK International i samostalne firme članice u preko 90 zemalja kroz više od 400 kancelarija.

Naši revizori, računovođe, poreski savetnici, finansijski profesionalci i poslovni savetnici shvataju da je negovanje i održavanje dubokih i dugotrajnih veza najvažnija komponenta naše usluge. Njihova sposobnost da se povežu sa ljudima na profesionalnom i ličnom nivou omogućava dinamično partnerstvo koje predstavlja sigurnu budućnost za naše klijente.

Iz tog razloga ljude biramo pažljivo i ulažemo velike napore da identifikujemo i regrutujemo najbolju osobu za svaki pojedinačni posao. Vrednim i ambicioznim ljudima nudimo priliku da NAPREDUJU BRŽE nego što je to očekivano na većini drugih mesta. Ističemo TIMSKI RAD u svemu što radimo. Iako se individualna kreativnost uvek podstiče, otkrili smo da timski rad uvek daje najbolje rezultate. Mi verujemo da učenje nikada ne prestaje i kontinuirano i značajno ulažemo u znanje i interno obrazovanje, obezbeđujući STRMU KRIVU UČENJA.

Poslovni razvoj i karijeru možete graditi u okviru jedne ili više servisnih linija naše firme - revizija, računovodstvo, porezi, korporativne finansije, poslovno savetovanje i interna revizija.

Iako je mogućnost rotacije u okviru servisnih linija neretka pojava u našoj organizaciji, trenutno tražimo saradnike za sledeću poziciju: REVIZOR ANALITIČAR - POČETNIK

Mi cenimo školska postignuća, znanje jezika, radoznalost i jedinstvena iskustva i perspektive. Ako ste upravo završili fakultet i sada spremni da učite i doprinosite vođenju projekata iz stvarnog sveta, možda je početna pozicija revizora analitičara odličan početak poslovne karijere.

Od prvog dana biste imali važnu ulogu i sarađivali sa najvišim rukovodstvom. Timovi su mali. Kriva učenja je strma. Iskustvo je bez premca. Radimo vredno i pametno. Možda se nađete na putu ili uronjeni u podatke. U svakom slučaju, bićete dobrodošli, vrednovani i cenjeni.

Vaša uloga revizora analitičara može Vas odvesti na postdiplomske studije ili do novih profesionalnih kvalifikacija. Bez obzira na put, Vaš uspeh će biti zaslužen i nagrađen od starta.

Više o našoj kompaniji možete pročitati na našoj internet stranici https://www.pozitiviti.com/sr/

Šta očekujemo?

 • Stav „ja to mogu“
 • Timski duh i skup pravih ličnih vrednosti
 • Jake međuljudske veštine za efikasan rad sa ljudima unutar i izvan organizacije
 • Odlična usmena i pisana komunikacija (srpski i engleski je obavezan)
 • Napredna upotreba MS Office-a, sa naglaskom na Excel
 • Mogućnost putovanja i boravka na lokacijama van Beograda u zavisnosti od zahteva projekta
 • Obrazovanje iz računovodstva ili ekonomije (svi nivoi)

Šta biste radili?

 • Manje složene revizorske zadatke pod nadzorom iskusnih revizora
 • Analiza podataka, obrada i testiranje različitih revizorskih dokaza
 • Ostali zadaci na zahtev iskusnijih revizora
 • Kako budete napredovali, mi vas obučavamo i dodeljujemo vam nove različite aspekte angažovanja ili drugo mesto na vertikali strukture naše firme

Šta nudimo?

 • Konkurentna plata u industriji za početnike
 • Strma kriva učenja i prilika za brzi napredak

Regrutujemo, zapošljavamo, obučavamo i promovišemo pojedince bez obzira na rasu, boju kože, veroispovest, veru, pol, starost, nacionalno poreklo, seksualnu orijentaciju, rodni identitet i / ili izraz, status veterana, invaliditet, genetske informacije ili status u bilo kojoj drugoj zaštićenoj grupi.

 

  Konkurs je istekao.

  DFK Konsultant-Revizija d.o.o. Beograd

  • Srbija, Beograd, Uzun Mirkova 3
  • PIB: 101821948
  • Matični broj: 17304925
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?