Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Servis inženjer u proizvodnji

Muehlbauer Technologies d.o.o.

Stara Pazova, Evropska 17

23.10.2020.

ugovor puno radno vreme
  • Rad na preventivnom, redovnom i korektivnom održavanju mašina u ID TTC-u. Instalacija i podrška proizvodnji za mašine u proizvodnji, provera da li redovno održavanje obavlja Operater.
  • Instalacija mašina, obuku korisnika, rešavanje problema, podrška proizvodnji širom sveta. Sprovodi obuku za zaposlene u ID TTC-u. Odgovoran za rezervne delove u skladu sa zahtevom da uvek budu na zalihama.
  • Daje preporuke za poboljšanje kvaliteta i stabilnosti rada. Analizira dostignuća drugih konkurentskih kompanija sa terena i obaveštava neposrednog supervizora o tome.
  • Zahteva se VII-1 stepen stručne spreme i obrazovanje stečeno u naučnoj oblasti tehničko-tehnoloških ili prirodno-matematičkih nauka. Odlično znanje engleskog jezika. Saradnja i timski rad, inicijativnost i sistematski pristup i organizacione veštine. Prethodno iskustvo na poslovima održavanja mašina.
    Konkurs je istekao.

    Muehlbauer Technologies d.o.o.

    • Evropska 17, Stara Pazova, Srbija
    • PIB: 107155413
    • Matični broj: 20764422
    Više o poslodavcu

    Podelite na društvenim mrežama

    Direktan link do oglasa

    Prijavite problem sa oglasom

    Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

    Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

    Oglas za posao je sačuvan...

    Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?