Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

  • Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom
  • Oglas dostupan i studentima

logo_33453

Protexi Group System je kompanija osnovana 2009. godine za usluge fizičkog obezbeđenja. Za 10 godina postojanja svoje usluge smo pružali brojnim pravnim licima u oblasti industrije, uslužnih delatnosti, trgovine itd. Od početka nastojimo da korisnici naših usluga budu zadovoljni našim radom, pa tako imamo višegodišnje klijente.

Nastojimo i da se zaposleni u našoj kompaniji dobro osećaju a to je na prvom mestu ako su poštovani kao ljudi i da su za svoj rad redovno i na vreme plaćeni, kao i redovno plaćeni svi doprinosi za zdravstveno i penziono osiguranje. U PROTEXI GROUP SYSTEM postoji praksa nagrađivanja zaposlenih za postignute rezultate.

Zauzvrat od naši zaposlenih tražimo da budu posvećeni poslu koji obavljaju i da ga obavljaju na profesionalan i odgovoran način.

Potreban je veći broj izvršilaca za poziciju:

Službenik obezbeđenja

na više lokacija na području Beograda i Nove Pazove

Uslovi:

  • Poželjna licenca za službenika obezbeđenja LF1 ili LF2 ali nije uslov
  • Uslov je da kandidat nije osuđivan i da nije pokrenut krivični postupak, niti pokrenuta istraga za krivična dela iz nadležnosti sudova i tužilaštva, i da ima važeće lekarsko uverenje (dokaz: uverenje iz suda i iz MUP-a, i lekarsko uverenje mogu se naknadno dostaviti)
  • Ukoliko kandidat ne poseduje licencu za službenika obezbeđenja, nudimo pomoć za obuku za polaganje stručnog ispita za vršenje poslova fizičko - tehničke zaštite lica i imovine i druge obuke za potrebe profesionalnog usavršavanja

Nudimo:

  • Redovna primanja
  • Mogućnost napredovanja

Okvirna plata: 36.000 - 45.000 RSD

Kontakt: ili 

Rok za konkurisanje: 26.02.2020.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca DARA SKORUPAN


  • SRBIJA, BEOGRAD, MILUTINA MILANKOVIĆA 9B
  • PIB: 105949538
  • Matični broj: 20499362
Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.