Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.
cover_photo

Specijalista HR operacija

M&I Systems Co.

Novi Sad, Industrijska 3b

06.07.2024.

ugovor puno radno vreme 1. smena

SPECIJALISTA HR OPERACIJA

Lokacija: Novi Sad

M&I Systems Grupa je lider u oblasti digitalne transformacije, konsaltinga i razvoja sa više od 300 zaposlenih u 5 zemalja. Iskustvo i prisutnost na IT tržištu u prethodne tri decenije, ogleda se u raznovrsnom portfoliju, dugoročnom odnosu sa preko 400 klijenata, i partnerskoj saradnji sa najznačajnijim svetskim IT kompanijama. Ovo našim zaposlenima pruža konstantnu priliku za učenje, praćenje trendova i inovativnih rešenja, i predstavlja odličan poligon za razvoj karijere. Profesionalnost, proaktivnost i posvećenost su vrednosti kojima se vodimo svakodnevno u našem poslovanju, kao i u komunikaciji sa zaposlenima i klijentima.

Postanite deo našeg HR tima kao Specijalista HR Operacija!

Uspeh na ovoj poziciji podrazumeva duboko razumevanje ljudi, njihovih potreba i funkcionisanja kao i proaktivno odgovaranje na njihove zahteve i potrebe, vodeći se principima etičnosti i uzimajući u obzir pravne regulative. Vi ćete imati ključnu ulogu u upravljanju i unapređenju naših HR administrativnih procesa i strateških HR ciljeva kompanije.

Kao naš specijalista HR operacija, Vi ćete?

 • Garantovati usklađenost: obezbeđivaćete da svi HR administrativni procesi budu u skladu sa zakonom i internim praksama naše kompanije, a sve uključene strane zadovoljne.
 • Upravljati dokumentacijom: održavaćete tačnu i ažuriranu dokumentaciju kroz HRIS sistem, CROSO portal, omogućavajući precizno vođenje i izveštavanje o podacima.
 • Podržavati naše zaposlene: bićete tu za naše kolege, pružajući podršku i odgovarajući na njihove potrebe u domenu personalne administracije.
 • Doprinositi ključnim administrativnim procesima: učestvovaćete u ažuriranju, izradi i implementaciji internih pravnih akti i HR procedura, te osiguravati efikasnost i preciznost u radu organizacije.
 • Kompenzacije i beneficije: aktivno ćete učestvovati i pružati podršku u oblasti kompenzacija, zarada i beneficija u kompaniji i pratiti tržište u ovom domenu.
 • Evidencija i obračun zarada: voditi preciznu evidenciju i pripremati podatke za obračun zarada, osiguravajući tačnost i pravovremenost.

Ko ste vi?

 • Iskusan profesionalac: imate preko 3 godine iskustva u sličnim i/ili istim poslovima; posedujete diplomu iz oblasti prava, ljudskih resursa ili ekonomije; dobro poznajete radno-pravne odnose; pisana i usmena komunikacija na engleskom jeziku Vam je najmanje na nivou B1.
 • Pažljiv i precizan saradnik: Vaša pažnja prema detaljima i posvećenost kvalitetu čine Vas pouzdanim u svim zadacima koje preuzimate.
 • Komunikativna i organizovana osoba: imate izvanredne komunikacione veštine i sposobnost da efikasno izvršavate više zadataka istovremeno.
 • Proaktivni timski igrač: volite rad u timu i uvek tražite načine da unapredite procese i doprinesete uspehu kompanije i tima.
 • Osoba od integriteta: profesionalno i sa pažnjom pristupate poverljivim podacima i informacijama svesni njihovog značaja.

Šta možete da očekujete?

 • Stalno zaposlenje i konkurentne uslove.
 • Fleksibilno radno vreme.
 • Lično usavršavanje i treninge.
 • Privatno zdravstveno osiguranje.
 • Bonuse za preporuke.
 • Prijatno i druželjubivo radno okruženje.
 • 10 dana odsustva za nove tate.

Ako ste sebe pronašli u opisu i osoba ste koja voli izazove i teži unapređenju HR procesa, kao i stvaranju pozitivne radne atmosfere u mladom inovativnom timu, pošaljite svoju prijavu elektronskim putem i postanite deo naše HR priče. Radujemo se Vašoj prijavi!

  Konkurs je istekao.

  M&I Systems Group

  M&I Systems Grupa je kompanija osnovana 23. januara, 1991. godine kao Management & Information Systems Company. Danas, nakon više od tri decenije poslovanja važi za regionalnog lidera u svetu poslovnog softvera i digitalne transformacije u domenu različitih poslovnih procesa i industrijskih grana. Mi smo pre svega kompanija usmerena na ljude – naši saveti, naša rešenja i naša stručnost su na usluzi ljudima i partnerima da im pomognu u razvijanju svog poslovanja. Inspirisani smo najsavremenijom…

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?