Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Stručna praksa za inženjere - Wolong Academy Program

ATB SEVER DOO

Subotica, Magnetna polja 6

29.06.2024.

praksa puno radno vreme 1. smena

ATB SEVER je kompanija sa tradicijom dugom preko 100 godina, poznata kao proizvođač svih vrsta električnih motora i generatora i kao isporučilac kompletne elektroopreme i usluga elektroinženjeringa u rudarstvu, energetici, crnoj i obojenoj metalurgiji, industriji i vodoprivredi, a deo je kineske Wolong grupe koja je drugi po redu svetski proizvođač elektro mašina.

Potrebni su nam inženjeri elektro i mašinskog profila kojima nudimo profesionalno obučavanje kroz stručnu praksu u trajanju do 12 meseci u okviru programa WOLONG ACADEMY.

Praktikanti će proći obuku kroz sledeće sektore, od 2-4 nedelje u svakom sektoru: Dizajn, Procesni inženjering, Kvalitet, Nabavka i Servis kako bi stekli odgovarajuća znanja i profilisali se za rad nakon završetka prakse.

Za vreme trajanja stručne prakse praktikanti će primati novčanu naknadu i imati obezbeđene putne troškove gradskog prevoza i troškove toplog obroka.

Praktikanti će imati priliku da, vođeni iskusnim stručnjacima, stiču profesionalno iskustvo kroz rad na veoma izazovnim zadacima.

Po završenoj stručnoj praksi kandidatima koji pokažu odgovarajuće rezultate ponudiće se zasnivanje radnog odnosa po vrlo atraktivnim uslovima uz mogućnosti usavršavanja u sestrinskim kompanijama u inostranstvu u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Poljskoj i Kini.

Uslovi:

 • završene osnovne studije (mašinski, elektro, industrijski inženjering)
 • obavezno poznavanje engleskog jezika – napredni nivo
 • visok nivo računarske pismenosti 

Osobine:

 • visoka motivisanost
 • dobre komunikacione veštine i spremnost na timski rad
 • želja za stalnim napredovanjem i usavršavanjem
 • prilagodljivost multikulturalnoj sredini

Prijave i biografije obavezno moraju biti na engleskom jeziku. 

Kandidate koji, nemaju traženi nivo poznavanja engleskog jezike, nećemo uzeti u razmatranje.

  Konkurs je istekao.

  ATB SEVER DOO, Subotica

  ATB SEVER DOO  Subotica je kompanija sa iskustvom od preko 98 godina u oblasti proizvodnje električnih mašina i generatora. Od 2011.godine ATB SEVER je u sastavu kineske Wolong grupe, drugog na svetu proizvođača električnih mašina. ATB SEVER, pored proizvodnje elektro motora i generatora po zahtevu kupca, poznat je i kao isporučilac elektro opreme i usluga elektro inženjeringa. Budući da su naši proizvodi napravljeni po zahtevu kupca ATB SEVER ima razvojni biro koji broji preko 20 elektro i…

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?