Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Stručni saradnik za marketing i komunikacije

IGM Mladost d.o.o.

Leskovac

28.06.2024.

ugovor puno radno vreme

Kompanija MLADOST, sa svojim fabrikama u Leskovcu, Vlasotincu, Topličkoj Maloj Plani i Stalaću, jedan je od najznačajnijih proizvođača keramičkih crepova i blokova za zidanje.

Stvaranje uspešne poslovne tradicije, koje je počelo pre više od sto godina - davne 1911. godine, prepoznaje se u funkcionalnim i savremeno dizajniranim proizvodima, koji su sinonim dugotrajnosti i kvaliteta, bez kojih se danas gotovo ne može zamisliti savremena gradnja ne samo u Srbiji, već i zemljama u regionu.

Osim ulaganja u modernizaciju tehnološkog procesa, MLADOST je u svojoj poslovnoj strategiji orijentisana i na ulaganja u svoj najznačajniji resurs obrazovanu radnu snagu, spremnu da odgovori svim izazovima savremenog poslovnog okruženja.

Zbog povećanog obima posla i širenja profesionalnog tima, MLADOST raspisuje konkurs za sledeće radno mesto: 

STRUČNI SARADNIK ZA MARKETING I KOMUNIKACIJE

Mesto zaposlenja: Leskovac

 • Učestvovanje u definisanju i implementaciji strategije kompanije, planova, budžeta, realizacije i praćenje svih aktivnosti na polju marketinga i komunikacije
 • Dnevna komunikacija sa marketing agencijama i štamparijama radi izrade priprema za štampu kao i štampu samog reklamnog materijala. (reklamnog materijala, pos materijala - brošure, flajeri, katalozi, oglasna rešenja za kampanje u novinama, dizajn i izrada fb i instagram postova, dizajn i izrada banera za oglašavanje na internet stranicama...)
 • Asistencija agencijama pri kreiranju kreativnog sadržaja na društvenim medijima za sve proizvode kompanije u saradnji sa marketing managerom. Predlaganje i kreiranje zanimljivih i dinamičnih tekstova za postove, slika i video sadržaja, koji će se objavljivati na društvenim mrežama
 • Praćenje realizovanih aktivnosti u marketingu i praćenje budžeta marketinga, ugovora i odluka u smislu kontrole naručenog i realizovanog
 • Administriranje i priprema sadržaja za web stranicu kompanije u saradnji sa marketing menadžerom
 • Asistencija marketing menadžeru u planiranju i organizaciji internih i eksternih događaja i promocija

Potrebne kvalifikacije:

 • Visoka stručna sprema
 • 3-5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
 • Obavezno znanje engleskog jezika
 • Rad na računaru (MS Office) kao i velika spretnost u digitalnom okruženju
 • Poznavanje funkcionisanja društvenih mreža
 • Vozačka dozvola B kategorije

Očekujemo:

 • Spremnost za timski rad i samostalno odlučivanje uz preuzimanje odgovornosti
 • Sistematičnost, stručnost u radu i spremnost na dalje usavršavanje
 • Visok nivo organizacionih i analitičkih sposobnosti

Nudimo:

 • Rad u dinamičnom okruženju u okviru stručnog tima
 • Mogućnost stimulativne zarade
 • Mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja

Apliciranjem na oglas dajete saglasnost za čuvanje i obradu Vaših podataka narednih 6 meseci.

Svi podaci će biti korišćeni samo za proces selekcije i regrutacije, tretirani kao poverljivi i neće biti dostupni trećim licima.

Kandidatima koji su u radnom odnosu garantujemo diskreciju prilikom svih faza procesa regrutacije i selekcije.

Zahvaljujemo se svim kandidatima na interesovanju i zadržavamo diskreciono pravo da kontaktiramo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

  Konkurs je istekao.

  IGM Mladost d.o.o.

  Kompanija MLADOST sa svojim pogonima u Leskovcu i Ograncima u Vlasotincu, Topličkoj Maloj Plani i Stalaću jedan je od najznačajnijih proizvođača keramičkih crepova i blokova za zidanje. Stvaranje uspešne poslovne tradicije, koje je počelo pre više od sto godina- davne 1911.godine, prepoznaje se u funkcionalnim i savremeno dizajniranim proizvodima, koji su sinononim dugotrajnosti i kvaliteta, bez kojih se danas gotovo ne može zamisliti savremena gradnja ne samo u Srbiji već i zemljama u regionu.

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?