Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

 • Oglas dostupan i studentima

logo_26734

Stručni tim firme čine inženjeri specijalizovani na području automatizacije koji imaju zavidna iskustva stečena projektovanjem optimalnih sistema upravljanja za različite potrebe. Novatec nudi kvalitetna rešenja po principu „ključ u ruke“ kao i iznalaženje najboljih rešenja za postojeća postrojenja. U okviru naših projekata koristimo i ugrađujemo opremu i komponente na nivou najnovijih tehničkih dostignuća svetski poznatih proizvođača koja nam omogućuje da udovoljimo svim zahtevima, standardima i propisima.

Na području automatizacije i kontrole procesa nudimo kompletna inženjerska rešenja koja obuhvataju:

 • Izradu projektnog rešenja,
 • Izrada SW za automatizaciju PLC, HMI (SCADA, industrijski terminali), za izvođenje automatskih sekvenci procesa sa vizualizacijom,
 • Nadzor i optimizacija procesa, obrada parametara, kontrola kvalitete sa automatskim izveštavanjem i kontrolom troškova i održavanja,
 • Izrada nisko-naponskih ormara i elektro ormara za kontrolu elektro motornih pogona,
 • Montaža, ispitivanje i puštanje u pogon,
 • Optimizacija procesa,
 • Obuka krajnjih korisnika i održavanje,

Kroz sudelovanje na različitim projektima automatizacije procesa te implementacije sistema za nadzor i upravljanje u različitim ambijentima stekli smo bogato iskustvo na sledećim područjima:

 • Industrija: mining and metals, prehrambena, automobilska, oil & gas itd....
 • House and Building - Građevina, razne privatne i poslovne građevine
 • HVAC sustavi klimatizacije na cruiserima , hotelskim i rezidencijalim građevinama
 • Energetika: PV solarne elektrane,

Uz kontinuirano unapređivanje i mogućnost dalje edukacije i razvoja postojećeg kadra, cilj nam je zaposliti mlade, školovane i ambiciozne ljude koji su bogati novim, kreativnim idejama za rad u dinamičnom i perspektivnom timu.

Novatec Automatizacija raspisuje konkurs za radnu poziciju:

Supervizor - Manager (m/ž)

Smederevo

Opis posla i uslovi:

Tražimo stručnjake s iskustvom u industriji za rad na montaži i puštanju u rad pogona na industrijskim postrojenjima i gradilištima unutar EU te širom sviijeta na lokacijama klijenata, koji su otvoreni prema izazovima najmodernijih tehnologija. Osobito se to odnosi na slijedeće mogućnosti: supervizor mehanike, supervizor mašinstva, supervizor hidraulike, piping supervizor, supervizor elektrike, site manager i commissioning manager. Količina vremena provedena u puštanju u pogon u inozemstvu može ukupno iznositi 6 ili više mjeseci u godini, sve prema uzajamnom dogovoru.

Imperativ: potrebno radno iskustvo najmanje 1 godina, tehničko i informatičko znanje i znanje engleskog jezika

Kandidat mora biti upoznat sa programima AutoCAD i MS OFFICE, i sa općim znanjem elektro-strojarskih principa (electro-mechanical machine theoretical principles). Molimo da se jave samo kandidati koji žele usavršavati svoju struku te provesti dosta vremena na terenu u inozemstvu.

Stručna sprema:

adekvatno obrazovanje (srednja stručna sprema, viša stručna sprema, sveučilišni prvostupnik, visoka stručna sprema, magistar struke)

Vozačka dozvola:

B kategorija

Nudimo:

Stručno usavršavanje za zaposlenike na najnovijim tehnologijama u struci.

Rok za konkurisanje: 24.08.2019.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Upoznaj poslodavca NOVATEC AUTOMATIZACIJA


Stručni tim tvrtke čine inženjeri specijalizirani na području automatizacije koji imaju zavidna iskustvima stečena projektiranjem optimalnih sustava upravljanja za različite potrebe. Nudimo kvalitetna rješenja po principu „ključ u ruke“ kao i iznalaženje najboljih rješenja za postojeća postrojenja. U okviru naših projekata koristimo i ugrađujemo opremu i komponente na razini najnovijih tehničkih dostignuća svjetski poznatih proizvođača koja nam omogućuje da udovoljimo svim…

Detaljnije...

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.