Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Vozač teretnog vozila - miksera za beton

Elita - cop d.o.o.

Beograd, Batajnicki drum br. 6a

04.12.2021.

ugovor puno radno vreme

Preduzeće „ELITA- COP“ d.o.o. osnovano je 2002. godine i vlasništvo je porodice Romić iz Zemuna u kojoj je privatno preduzetništvo dugogodišnja tradicija. Specijalizovano je za radove rušenja objekata, zemljane radove i radove niskogradnje, visokogradnju, izgradnju hala, magacina i poslovnih objekata. U sastavu „ELITA- COP“ d.o.o. nalazi se tim menadžera, licenciranih inženjera, ekonomista i obučene radne snage svih neophodnih profila. Tim karakteriše neprestan rad na usavršavanju radnih i organizacionih sposobnosti i kapaciteta.

Ciljevi rada i poslovanja podrazumevaju profesionalan i temeljan pristup poslu, primenu racionalnih i ekonomičnih rešenja, angažovanje profesionalnog tima ljudi i neprestano povećanje efikasnosti rada kroz prihvatanje novih izazova i stimulaciju zaposlenih.

Firma poseduje četiri fabrike za proizvodnju betona i separaciju šljunka kao i mehanizaciju potrebnu za sve radove za koje je specijalizovana.

Zbog povećanog obima posla kompaniji Elita cop iz Zemuna potrebni su vozači teretnog vozila - mikseristi (Broj izvršilaca:5)

Uslovi:

- Položen vozački ispit C kategorije

- Minimum tri godine radnog iskustva u vožnji teretnih vozila

- Posedovanje taho kartice i kartice cpc

-Spremnost na rad u dinamičnom okruženju

-Stabilan posao uz stimulativnu zaradu, kao i rad u motivisanom timu

-Mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja

-Rad u perspektivnoj i ambicioznoj kompaniji

-Mogućnost smeštaja za zaposlene koji žive van teritorije Beograda i okoline

Napomena:

CV možete poslati elektronski ili doneti na adresu Batajnički drum br. 6a, Zemun. Ili za eventualna pitanja u vezi posla pozvati putem telefona.

Konkurs je istekao.

ELITA – COP“ d.o.o

Društvo za inženjering, marketing, spoljnu i unutrašnju trgovinu „ELITA – COP“ d.o.o. Beograd – Zemun je privatno preduzeće, vlasništvo porodice Romić iz Zemuna, osnovano 2002. godine. Preduzeće je tehnički, tehnološki i kadrovski opremljeno za vršenje raznih vrsta radova iz oblasti građevinarstva. Specijalizovano je za: - Rušenje i uklanjanje složenih armiranobetonskih i čeličnih konstrukcija sa reciklažom materijala, - Izvođenje objekata i radove nikogradnje (putevi, ulice, parkinzi, donji stroj…

Više o poslodavcu

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?