Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?

Konkurs je istekao.

 • Oglas dostupan i osobama sa invaliditetom

logo_37279

Auto-moto savez Srbije je nezavisno, nacionalno udruženje vozača, kojim upravljaju njegovi članovi, sa osnovnim zadatakom zaštite interesa svih članova AMSS u oblasti automobilizma, mobilnosti i turizma i unapređenja bezbednosti saobraćaja, kroz brojne preventivno - bezbednosne akcije i besplatne usluge za sve učesnike u saobraćaju.

AMSS je osnovan 1921. godine u Beogradu i danas je jedna od društveno najodgovornijih i poslovno najuspešnijih organizacija u Srbiji u oblasti automobilizma i saobraćaja.

U svom poslovnom sistemu, AMSS pruža brojne usluge: pomoć na putu i servisne usluge, tehnički pregled, registracija i osiguranje vozila, obuka vozača i izdavanje priručnika za polaganje vozačkog ispita, izdavanje međunarodnih vozačkih dokumenata, atesta i ADR sertifikata, provera porekla i procena vrednosti vozila, prodaja tahografa, uređaja (tagova) i dopuna za elektronsku naplatu putarine, usluge špedicije, ispitivanje saobraćajnih znakova i opreme za tehnički pregled i ostale usluge.

AMSS je vodeći činilac bezbednosti saobraćaja u Srbiji i u tu svrhu ulaže ogromna sredstva i resurse. U sve tri oblasti bezbednosti - učesnici, vozila i putevi - organizuje masovne preventivne akcije. Stručnjaci AMSS su razvili operativne sisteme i softvere za centralizovanu kontrolu i analizu rada auto škola, tehničkih pregleda i bezbednosti saobraćajnica.

Od 1969. godine, bez prekida, AMSS organizuje akcije masovne saobraćajne edukacije, danas je to za preko 200.000 osnovaca, godišnje kroz međunarodno takmičenje “Šta znaš o saobraćaju”. Takav kontinuiran rad, kao izuzetan doprinos bezbednosti najmlađih učesnika u saobraćaju, rezultirao je osvajanjem zlatnih i srebrnih medalja na do sada održanim takmičenjima evropskog ranga.

AMSS pruža brojne besplatne usluge vozačima. Gotovo milion građana godišnje, putem telefona 1987, dobija besplatne informacije, savete i pomoć u vezi sa saobraćajem. Nekoliko miliona gledalaca i slušalaca svakodnevno, kroz TV i radio emisiju “Stanje na putevima”, dobija informacije i savete od AMSS, preko elektronskih medija i društvenih mreža.

Iza broja 1987, simbola brige AMSS za vozače, danonoćno dežuraju stotine ljudi i mobilnih ekipa, uvek spremnih da pruže efikasnu pomoć svakome u nevolji na putu, a članovima AMSS i besplatnu pomoć u Evropi i Srbiji.

AMSS je nosilac razvoja automobilskog i moto sporta, posebno kao organizator višedecenijskih, međunarodnih takmičenja „Serbia Rally“ u Užicu i „Nagrada Srbije“ u moto krosu u Kruševcu.

Kao ugledni član FIA i mnogih drugih međunarodnih organizacija, AMSS se dokazao i kao domaćin brojnih internacionalnih skupova, kongresa i seminara. Posebno uspešno je organizovanje međunarodnih konferencija klubova FIA Regije 1, za šta AMSS dobija najviše pohvale i ocene od kolega i najviših zvaničnika FIA.

AMSS je inače i regionalni nosilac programa snimanja i ocenjivanja puteva – EuroRAP/iRAP, koje naši stručnjaci realizuju kako u Srbiji, tako i u brojnim evropskim zemljama - Sloveniji, Holandiji, Moldaviji, Ukrajini, Rusiji.

Međunarodni ugled i uspešna saradnja sa FIA i evropskim auto-klubovima, Auto-moto savezu Srbije i našoj zemlji donosi ugled i svetske standarde u saobraćaju, a vozačima i članovima - sigurnost i povlastice u čitavoj Evropi.

AMSS stalno unapređuje usluge pomoći na putu za svoje i članove inostranih klubova, kroz stalnu modernizaciju voznog parka i kontinuiranu obuku vozača-mehaničara. Time AMSS potvrđuje poziciju jednog od najuspešnijih evropskih klubova i titulu najboljeg evropskog kluba u oblasti pružanja pomoći na putu, koja mu je, do sada, dodeljena 2004. i 2009. godine, od strane organizacije ARC Europe.

Raspisujemo konkurs za poziciju:

Web (PHP) programer

Beograd

Odgovornosti i očekivanja:

 • Odgovornost za kvalitet koda (dokumentovanje, poštovanje konvencija...)
 • Predanost u radu, sposobnost da se zadaci završavaju i to u zadatim rokovima
 • Želja za učenjem i daljim usavršavanjem, praćenje najnovijih trendova u oblasti web developmenta
 • Sposobnost da se sagledaju i apstrahuju poslovni procesi
 • Redovnost i preciznost u komunikaciji

Dužnosti:

 • Kandidat će raditi na razvoju internih i internet aplikacija koje podržavaju poslove izdavanja članstva i međunarodnih dokumenata AMSS, registracije vozila, pomoći na putu i sl...
 • Razvoj servisa za razmenu podataka sa mobilnim aplikacijama i eksternim sistemima.
 • Integracija novih i modifikacija postojećih rešenja u informacioni sistem.

Uslovi za kandidate - obavezni uslovi:

 • Solidno poznavanje PHP programskog jezika (PHP5/PHP7)
 • Rad sa relacionim bazama podataka (SQL)
 • JavaScript (AJAX, jQuery, JSON)/HTML/CSS/
 • Poznavanje različitih programskih paradigmi (funkcionalno, objektno-orjentisano programiranje...)
 • Visoko obrazovanje I stepena (Bachelor – osnovne akademske ili strukovne studije) informacionih/računarskih tehnologija
 • Znanje engleskog jezika (pisanje, čitanje, komunikacija)

Uslovi koji će predstavljati prednost:

 • Dokazano iskustvo u radu na projektima koji se nalaze u eksploataciji
 • Iskustvo u radu sa nekim od PHP framework-ova (CodeIgniter, Symhony, Laravel, Zend...)
 • Iskustvo u radu sa JAVA programskim jezikom
 • XML i srodne tehnologije - XSL, XSLT, Xpath
 • Modelovanje (shvatanje i izrada UML dijagrama)
 • Iskustvo u radu sa relacionim bazama podataka (MySQL, Oracle, PostgreSQL...)
 • Iskustvo u radu sa open source operativnim sistemima (Linux, Unix, BSD...)
 • Visoko obrazovanje II stepena (Master ili Specijalista akademskih ili strukovnih studija) – informacionih/računarskih tehnologija

Nudimo:

 • Stabilno radno okruženje
 • Mogućnost usavršavanja i napredovanja u oblasti pružanja usluga vozačima
 • Timski i individualni rad
 • Rad sa najnovijim tehnologijama u oblasti web razvoja softvera

Rok za konkurisanje: 21.03.2020.

Konkurs je istekao.

Napomena: Poslovi.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.