Adriatic.hr d.o.o.

Adriatic.hr d.o.o.

O kompaniji

Adriatic.hr turistička agencija sa sedištem u Splitu osnovana je 2000. godine. Jedna smo od vodećih agencija u Hrvatskoj koje pružaju svoje usluge on-line. Stečeno iskustvo nam je bilo najbolji putokaz kojim smerom ići napred, kako u obogaćivanju naše ponude i usavršavanju web stranica, tako i u podizanju kvaliteta naše usluge.
Smatramo da agencija danas sa punim pravom nosi svoju krilaticu "Najkraći put do Jadrana".

Naša misija

Glavni cilj naše komapnije je zadovoljan gost - pre, za vreme i nakon korišćenja naših usluga bez obzira na složenost njegovog zahteva. Predanim delovanjem pronalazimo i omogućavamo našim klijentima prijatan boravak na lokaciji po njihovim zahtevima. Agencija je uz gosta od trenutka plaćanja rezervacije do kraja njegovog boravka.

Naše vrednosti

Profesionalan i transparentan odnos prema iznajmljivaču i gostu temeljen na bogatom iskustvu i fleksibilnosti, te izgradnji poverenja kao zajedničke osnove za uspeh na domaćem i stranom tržištu.

U prvim godinama postojanja agenciju karakteriše ekspanzivan razvoj. Rezultat odlučnog i kvalitetnog rada je intenzivan i konstantan porast broja gostiju koji koriste naše usluge.

Našim gostima i korisnicima nudimo usluge pouzdane i u skladu sa njihovim individualnim potrebama, dok je komunikacija sa gostom ono čemu pridajemo posebnu pažnju.

Naši zaposleni

Agencija stalno zapošljava 40 radnika, a u srcu sezone taj broj naraste do 80 i više radnika. Adriatic.hr team sastavljen je od mladih, visokoobrazovanih, kreativnih i dinamičnih ljudi, koje odlikuje pre svega velika profesionalnost i inicijativa.

Kontakt

Adriatic.hr d.o.o.

  • Poljička cesta 26
  • Split
  • Hrvatska
  • Matični broj: 00000000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.