Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Adriatic.hr d.o.o.

Adriatic.hr d.o.o. logo
Poljička cesta 26
Split
Hrvatska
+385 21 456-456

Adriatic.hr d.o.o.


Adriatic.hr turistička agencija sa sedištem u Splitu osnovana je 2000. godine. Jedna smo od vodećih agencija u Hrvatskoj koje pružaju svoje usluge on-line. Stečeno iskustvo nam je bilo najbolji putokaz kojim smerom ići napred, kako u obogaćivanju naše ponude i usavršavanju web stranica, tako i u podizanju kvaliteta naše usluge.
Smatramo da agencija danas sa punim pravom nosi svoju krilaticu "Najkraći put do Jadrana".

Naša misija

Glavni cilj naše komapnije je zadovoljan gost - pre, za vreme i nakon korišćenja naših usluga bez obzira na složenost njegovog zahteva. Predanim delovanjem pronalazimo i omogućavamo našim klijentima prijatan boravak na lokaciji po njihovim zahtevima. Agencija je uz gosta od trenutka plaćanja rezervacije do kraja njegovog boravka.

Naše vrednosti

Profesionalan i transparentan odnos prema iznajmljivaču i gostu temeljen na bogatom iskustvu i fleksibilnosti, te izgradnji poverenja kao zajedničke osnove za uspeh na domaćem i stranom tržištu.

U prvim godinama postojanja agenciju karakteriše ekspanzivan razvoj. Rezultat odlučnog i kvalitetnog rada je intenzivan i konstantan porast broja gostiju koji koriste naše usluge.

Našim gostima i korisnicima nudimo usluge pouzdane i u skladu sa njihovim individualnim potrebama, dok je komunikacija sa gostom ono čemu pridajemo posebnu pažnju.

Naši zaposleni

Agencija stalno zapošljava 40 radnika, a u srcu sezone taj broj naraste do 80 i više radnika. Adriatic.hr team sastavljen je od mladih, visokoobrazovanih, kreativnih i dinamičnih ljudi, koje odlikuje pre svega velika profesionalnost i inicijativa.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.