Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd-logo

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd-bg

O kompaniji

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije je operator prenosnog sistema Republike Srbije, čija je dužnost da obezbedi siguran i pouzdan prenos električne energije, da efikasno upravlja prenosnim sistemom i osigura njegov optimalan i održiv razvoj. Takođe, u okviru svojih nadležnosti, EMS se bavi i organizacijom i administriranjem tržišta električne energije. Elektromreža Srbije je razgranata kompanija u čijoj je nadležnosti više od 10.000 kilometara visokonaponskih dalekovoda i preko 40 visokonaponskih postrojenja.

EMS AD iz godine u godinu posluje uspešno i profitabilno, uspešno realizujući brojne kapitalne elektroenergetske projekte od strateškog značaja za Republiku Srbiju, uz neprestanu modernizaciju i unapređenje poslovnih procesa.

Posebnu pažnju posvećujemo svojim zaposlenima. Permanentno organizujemo edukacije različitih vrsta znajući da ulaganjem u ljude ulažemo u budućnost! Stvaramo najbolje uslove za rad kako bi naši zaposleni mogli u potpunosti da ostvare svoje potencijale.
Vrednosti naše kompanije su - stručnost, odgovornost, pouzdanost, efikasnost, etičnost i upravljanje promenama. Njih iskazujemo svakog dana, one su deo nas. Budi i ti deo svetlije elektroenergetske budućnosti – pridruži se timu Elektromreže Srbije.

Beneficije

Obezbeđena oprema za rad

Nagrade, bonusi, pokloni

Hrana i piće

Zdravlje

Godišnji odmor i slobodni dani

Timska druženja

Sport i rekreacija

Edukacija, profesionalni razvoj

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd

Akcionarsko društvo Elektromreža Srbije Beograd

Adresa

Kneza Miloša 11

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

20054182

PIB

103921661

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.