Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Al Pack

Al Pack logo
Tolminska 14
Subotica
SRBIJA
024/619-100
101-250
100958791
08587574

Al Pack


“AL PACK” d.o.o. je domaća firma sa 25 godina uspešne poslovne tradicije i predstavlja jednu od vodećih firmi u proizvodnji ambalaže od lakih metala.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Od samih početaka pa sve do danas, naše preduzeće predstavlja lidera u tehnološkoj opremljenosti u grani u kojoj posluje. Međutim, svoju konkurentnost vidimo i u izboru najkvalitetnijih kadrova i stalnom usavršavanju naših zaposlenih.

U kući negujemo otvorenu, prijateljsku i konstruktivnu atmosferu, timski rad i individualnu aktivnost. Uvek smo raspoloženi da unapređujemo naš tim sa novim, kreativnim, ambicioznim, motivisanim i vrednim osobama. Uvereni smo da nas samo iskren, pošten i međusobno korektan odnos vodi ka zajedničkom cilju.

Nudimo jedinstvene prilike za dalji razvoj Vaše karijere u okviru jednog od najdinamičnijih preduzeća u Srbiji. Zato, učinite korak napred u svojoj karijeri! Postanite deo talentovanog tima, posvećenog izvanrednim rezultatima i sjajnom poslovanju. Ukoliko ste prepoznali Al Pack kao mesto u kojem biste želeli da radite, popunite Upitnik za zapošljavanje, koji se nalazi na našem web sajtu: http://www.alpack.rs/online-job-application

Slobodni ste da se prijavite i na pozicije za koje trenutno nisu otvoreni konkursi. Trenutno otvorene konkurse, opise radnih zadataka i uslove za konurisanje možete pogledati na našem web sajtu: http://www.alpack.rs/job-offerings

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.