Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Alkaloid Veledrogerija doo

Alkaloid Veledrogerija doo logo
Prahovska 3
Beograd
Srbija
51-100
107353381
20786370

Alkaloid Veledrogerija doo


Alkaloid je kompanija koja je prisutna na srpskom tržištu još od daleke 1946. godine. Od tada, uz proizvode za celu porodicu, poput Becutan-a, odrastale su generacije, i na taj način stvarale tradiciju – tradiciju našeg kvaliteta.
U Beogradu, 1992. godine osnovan je Alkaloid Srbija sa jasnom misijom u svom poslovanju, misijom stalnog rada na poboljšanju zdravlja ljudi i kvaliteta njihovih života. Jasni ciljevi, apsolutna posvećenost i vizija opšteg dobra doprineli su da Alkaloid Srbija kontinuirano raste i razvija se.
Uspešno poslovanje dopinelo je da osim poslova marketinga i prodaje , Alkaloid u Srbiji danas poseduje i sopstvenu proizvodnju, laboratoriju i veledrogeriju.
Uz visok kvalitet proizvoda i usluga, stalno usavršavanje i unapređivanje znanja i tehnologija, Alkalod Srbija beleži kontinuirani porast broja zaposlenih.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.