C.I.A.K. Truck d.o.o.

C.I.A.K. Truck d.o.o.

O kompaniji

Kompanija C.I.A.K. sa sedištem u Zagrebu  gde uspešno posluje dugi niz godina, proširila je poslovanje na tržište  Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije i ostvarila veoma uspešne  partnerske odnose sa renomiranim i svetski priznatim proizvođačima.  Kompanija CIAK predstavlja najozbiljnijeg trgovca akumulatorima na  Balkanu sa prodatih preko 400.000 akumulatora godišnje. Na tržištu  Srbije se izdvajaju saradnjom sa vrhunskim Evropskim proizvođačima kao  što su: Fiamm, Autopart, Westa i Monbat.

CIAK  TRUCK DOO je specijalizovano preduzeće koje se bavi prodajom: rezervnih  delova za teretna i lako dostavna vozila, motornih ulja, guma,  akumulatora, autoopreme, autokozmetike, itd. Pored namenske robe za  pomenute vrste vozila, tim stručnjaka je tu da Vas svojim savetima  navede ka najboljoj opciji za Vaše vozilo.

U našem asortimanu možete naći renomirane brendove sledećih proizvođača:

  • Rezervni delovi: Hengst,LUK,Valeo,Hella,Febi,Sachs,Bosch …
  • Motorna ulja: Rowe,Castrol, Total,Elf ...
  • Akumulatori: Fiamm, Varta, Bosch, Magnum, CIAK Starter …
  • Gume: GoodYear,Bridgestone, Dayton, Firestone, Lanvigator, itd
  • Auto-oprema: Osram,Wurth,Thule,Winns …
  • Auto kozmetika: MI3 i drugi

Politika firme je obezbeđenje kvalitetnog asortimana robe po konkurentnim cenama i u skladu sa potrebama naših kupaca.

Poslovna strategija je težnja da se asortimanom u ponudi  zadovolje potrebe naših kupaca i da se putem naše logističke mreže  traženi robni asortiman do kupca dostavi u skladu sa dogovorom.

CIAK TRUCK DOO, Vaš partner za bezbednost u putu.

CIAK

CIAK je specijalista za akumulatore i najveći uvoznik i distributer u našoj regiji, s prepoznatljivim Varta i CIAK Starter akumulatorima. CIAK Starter akumulatori dobitnici  su prestižnih nagrada i prisutni su u nekoliko zemalja Europe,  te predstavljaju najbolji odmer kvaliteta i cene. Ujedno, svaki treći prodani akumulator u Srbiji je CIAK Starter.

Zbrinjavanje otpada

Ekološka osveštenost takođe je u samom srcu kompanije i jedna od glavnih delatnosti. CIAK je distributer akumulatora koji  svojim partnerima može ponuditi zbrinjavanje otpadnih akumulatora i baterija.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Primorska 86, Novi Sad, Srbija

Matični broj

21352829

PIB

110463124