Miodrag Petrović

Senior Access and Optical Transport Network Specialist

U firmu sam došao 2016. godine i započeo karijeru u sektoru operacija kao deo RAN Operations tima stekavši najpre iskustva u radu sa GSM/UMTS/LTE mobilnim komunikacionim tehnologijama. Vremenom se ukazala prilika za sticanje novih veština u transport operacijama i rado sam prihvatio nove izazove. Trenutno se bavim integracijom i održavanjem opreme u pristupnoj mrezi, mikrotalasnih i optičkih komunikacionih sistema i servisa realizovanih u ovom domenu.

Raditi u sektoru operacija je vrlo dinamičan i uzbudljiv posao. Često podrazumeva učešće na različitim projektima i blisku saradnju sa kolegama iz drugih timova i sektora kako bismo zajedničkim snagama obezbedili visok kvalitet i raspoloživost servisa koje isporučujemo.

Moderne telekomunikacije za inženjere predstavljaju neprekidnu igru sa dosta izazova i prostor za učenje i usavršavanje u CETIN-u se uvek širi, uvođenjem novih tehnologija i modernizacijom opreme. Sticanje znanja u radu sa iskusnijim kolegama je od neprocenjivog značaja za razvoj svakog inženjera, a kolege sa kojima svakodnevno sarađujem su uvek raspoložne za razmenu iskustava. Neretko organizujemo druženja i van posla kroz razne vidove rekreacija čime dodatno unapređujemo našu saradnju.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.