Credit Agricole Srbija

Credit Agricole Srbija

Snaga grupacije

O nama

Kao Banka br. 1 za poslove sa stanovništvom u Francuskoj, Crédit Agricole je vodeći finansijski partner francuske privrede i jedna od najvećih banaka za poslove sa stanovništvom u Evropi.
Crédit Agricole Srbija je 100% u vlasništvu Crédit Agricole grupe, vodeće svetske finansijske grupacije.

Znajući da su zaposleni ključni za uspeh naše Banke, HR stručnjaci konstatno razvijaju i implementiraju inovativne HR strategije i politike
koje imaju za cilj da privuku, zaposle i dalje razvijaju naše ljude.
Prvi intervju je susret Vaše ličnosti, iskustva i obrazovanja i naše ekspertize, vizije i vrednosti.

Želimo da angažujemo inovativne, dinamične, preduzimljive individue različitih iskustvenih i obrazovanih profila
koji su spremni da preuzmu inicijativu kao i individualnu odgovornost u svom pristupu radu.

Dalji razvoj njihove karijere ne vidimo kao jednosmernu stazu već kao zajedničko putovanje kroz bogatu saradnju sa našim stručnjacima,
krosfunkcionalnim projektima i timovima, kroz sinergiju iskustva i znanja.
Kroz vaš razvoj i posvećenost direktno doprinosimo razvoju i zadovoljstvu naših klijenta i sveukupnom performansu Banke.

Vašu biografiju možete priložiti u našu jedinstvenu Bazu kandidata putem linka: https://www.creditagricole.rs/karijera/baza-biografija.3033.html

Zašto mi?

Naši studenti

Jelena Vukojević
Menadžer prodaje i servisa
Kao ženi u ranim 30tim godinama i majci dvoje dece najviše mi je prijala neposrednost i ljubaznost koja je vladala u filijali Savograd u kojoj sam započela program strućne prakse u CAS.
Savršena radna atmosfera me je motivisala da za kratko vreme uđem u sistem CAS-a. Kroz praksu sam dobila priliku da se prvi put upoznam sa bankarskim sistemom i kako on zaista funkcioniše.
Srdačnošću, strpljenjem i znanjem su kolege odgovarale na pregršt mojih pitanja i dale mi osnovu za dalji rad u banci. Najviše sam naučila kroz praktičan rad sa klijentima i direktnom prodajom kreditnih proizvoda CAS-a.

Naši zaposleni

Vlastimir Filijović
Regionalni direktor za Vojvodinu
​CA Leasing Srbija 

Rad u CA Leasing Srbija kao deo velike Credit Agricole grupe predstavlja pre svega čast ali sa druge strane i veliku odgovornost da se na postavljene ciljeve odgovori na nabolji mogući način.
Svakodnevni poslovni izazovi pred kojima se nalazimo pomažu nam da otkrijemo svoje prave mogućnosti i pomeramo granice sopstvene sposobnosti svakim danom sve više.
Zadovoljan sam što  zaposleni u CA Leasing Srbija dobiju šansu da pokažu svoj maksimum a ovde ću zastati i citirati čuvenog Nemačkog filozofa Artura Šopenhauera:
„Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa“.

Ana Bojović
Rukovodilac za razvoj zaposlenih

Pored izvrsnih eksperata u Banci koje negujemo i razvijamo, možemo se pohvaliti i našim "graduate i intership" programima, odnosno programi za diplomce koje smo započeli pre pet godina, a koji uključuju programe "Prva šansa", "CAS Letnja praksa", "Talent program u saradnji sa Ministarstvom Omladine i Sporta" koje kontinuirano radimo svake godine, a koji nam omogućavaju da angažujemo sjajne diplomcekoje dalje razvijamo u okviru Banke.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/CreditAgricoleBanka

Kontakt

Credit Agricole Srbija

Brace Ribnikar 4-6 21000 Novi Sad , Novi Sad, SRBIJA

www.creditagricole.rs

Facebook
Twitter