Delta Transportni Sistem - D.T.S.

Delta Transportni Sistem - D.T.S.

O kompaniji

Delta Transportni Sistem – D.T.S. je članica Delta Holding-a i jedna od vodećih logističkih kompanija u Srbiji. Mi smo tim koji nastoji da pruži kompletnu uslugu svojim klijentima i obezbedi vrhunski kvalitet i jedinstvena rešenja. Sa ciljem pružanja izuzetnog korisničkog iskustva, u našoj kompaniji negujemo kulturu otvorenosti i razmene ideja i podstičemo i nagrađujemo inovacije.


Naša misija je Total Supply Chain Solution, a vizija – dostizanje liderske pozicije u regionu u pružanju logističkih usluga, korišćenjem stečenih znanja i inovativnih rešenja.


Ključ našeg uspeha je u našim zaposlenima. Svakodnevnom praksom zaposlenima pružamo sigurno i kvalitetno radno okruženje, a svesni značaja njihovog zadovoljstva, kao i stalnog razvoja i napretka, nastojimo da kroz raznovrsne obuke i edukacije omogućimo kontinuirani lični i profesionalni razvoj svim članovima DTS porodice.


Verujemo da mladi, inovativni i ambiciozni ljudi svakom sistemu mogu pridodati veliku vrednost, doneti sa sobom nove ideje i pozitivnu energiju. Iz tog razloga, naša vrata su uvek otvorena za sve mlade ljude. Bilo da imate iskustva ili ne, ukoliko verujete da su kontinuirano sticanje znanja, posvećenost i strpljenje ključni elementi za građenje uspešne karijere, dobrodošli ste u naš tim!


Današnja i buduća pozicija DTS-a na tržištu Srbije i regiona ne bi bila moguća bez sjajnog tima i inovativnosti koju on donosi, tako da je za nas timski rad imperativ uspeha. Zato, pridružite se timu koji svakodnevno pomera granice i stvarajte sa nama logistiku budućnosti!

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Žorža Klemansoa 37, Beograd, Srbija

Vladimira Popovića 6, Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20443120

PIB

105719592

Broj zaposlenih

501 - 1000