ENERGY NET DOO KAĆ

ENERGY NET DOO KAĆ

O kompaniji

Energy Net je regionalni lider u oblastima grejanja, klimatizacije, ventilacije i uređenja prostora sa 29 godina tradicije uspešnog poslovanja i razvijenom distributivnom mrežom od 42 prodajna centra u regionu. Energy Net tim čini 215 zaposlenih od kojih su 37 inženjeri.

Kroz kontinuirani razvoj i stvaranje dugoročnih partnerstava kreiramo i širimo krug dobre energije u kojem brinemo o dobrobiti pojedinca i društva.

Jedan od naših strateških pokretača je stvaranje izuzetnih ljudi kroz konstantno unapređenje zadovoljstva zaposlenih uz razvoj pozitivnog timskog duha. Posebno cenimo ljude kod kojih prepoznajemo naše vrednosti: poštenje, saosećajnost, otvorenost, posvećenost i odgovornost.

Zajedno stvaramo atmosferu životnog prostora koja je dostojna svakog čoveka. Atmosferu utemeljenu na saosećajnosti, poverenju i prijateljstvu čime obezbeđujemo kompletna rešenja od projektovanja do finalne realizacije bilo da su u pitanju domaćinstva, stambeni objekti, industrijski objekti, zdravstvene ustanove, šoping centri, ugostiteljski objekti ili javne ustanove.

Do sada smo opremili preko 10 miliona m2 prostora raznih namena koji svedoče o kvalitetu našeg poslovanja.

Nosilac smo mnogobrojnih prestižnih nagrada od kojih izdvajamo "Najbolje iz Srbije", "Najbolja kompanija u oblasti energetike" kao i "Poslodavac godine".

Više o kompaniji Energy Net možete videti na https://www.energynet.rs/o-nama

Kontakt

ENERGY NET DOO KAĆ

  • Proleterska 49
  • 21241 Kać/Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101644366
  • Matični broj: 08716013

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.