Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Executive Group d.o.o.

Executive Group d.o.o. logo
Knez Mihailova 9, 11000 Beograd
Beograd
SRBIJA
+381 11 328 4480
51-100
103827182
20029412

Executive Group d.o.o.


Executive Group je vodeća agencija za integrisane komunikacije u Srbiji i Evropi. Ekspertizu pružamo u svim oblastima komunikacije, među kojima su korporativne i digitalne komunikacije, marketing, advertajzing i brend konsalting. Posvećeni smo kreiranju najnovijih rešenja i prvoklasnih rezultata za klijente koje opslužujemo u Srbiji, Crnog Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Izvrsnost, naporan rad, strateško razmišljanje, kreativnost, besprekorno izvršavanje zadataka i usluga za klijente sastavni su deo filozofije Executive Group.
Tokom godina, naš rad je nagrađivan brojnim značajnim regionalnim i lokalnim priznanjima poput nagrade za Agenciju godine u domenu korporativnih komunikacija, koju dodeljuje Društvo Srbije za odnose s javnošću za 2014,2012, 2010, 2009. i 2007. godinu, brojnih DSOJ PRiZNANJA za projekte realizovane sa klijentima iz čitavog niza industrija, prestižnih regionalnih SoMoBorac nagrada za projekte u oblasti digitalnih komunikacija, te više UEPS i KAKTUS priznanja. Osim toga, Executive Group je dobitnik i dve najprestižnije internacionalne PR nagrade - IPRA Golden World Award i SABRE za 2009. godinu.
Od osnivanja, u maju 2002. godine, izrađujemo i distribuiramo dnevni elektronski bilten na engleskom jeziku, Executive Newsletter.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Svaka selekcija u Executive Group uobičajeno počinje pregledanjem prijava. Kandidati koji imaju odgovarajuće iskustvo, znanje i motivaciju bivaju pozivani na razgovore i testiranje. Tokom procesa selekcije obraćamo pažnju kako na profesionalne kompetencije, tako i na interesovanja i osobine svakog kandidata. Važno nam je da budući zaposleni mogu dobro da se uklope u postojeću kulturu i timove, kao i da prihvate vrednosti kompanije. 
 

Šta nudimo našim zaposlenima?


Executive Group zapošljava preko 70 profesionalaca različitih profila i ekspertiza. Talenat, iskustvo, energija i strast zaposlenih su oslonac našeg uspeha. Naša kultura zasnovana je na meritokratiji, a fokusirani smo na top talente koji u kratkom roku mogu da dostignu svoj maksimum i koji su spremni da pomeraju sopstvene granice. Negujemo timski duh, a nudimo prijateljsku i zabavnu atmosferu za rad. Naš moto je work hard and play hard.
 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.