G4S Secure Solutions d.o.o.

G4S Secure Solutions d.o.o.

Poslovi

O nama

                                                 
Mi smo G4S Secure Solutions doo.
Sedište naše Grupe je u Londonu, a poslujemo u preko 90 zemalja širom sveta. G4S tim čini 570.000 članova, a u Srbiji brojimo čak 4.000 zaposlenih.
Internet pretraživač će Vam potvrditi da smo najveća, a naši klijenti da smo najbolja svetska kompanija za pružanje usluga obezbeđenja. Ako postanete deo našeg tima, uverićete se u to i sami.
A koje vrednosti živimo?
Ophodimo se prema drugima uz poštovanje i dostojanstvo. Strastveno se zalažemo za sigurnost, bezbednost i kvalitet usluge. To postižemo kroz timski rad i inovacije.
Mi čuvamo vaš svet. I brinemo o njemu.
G4S je društveno odgovorna kompanija čiji su zaposleni takođe volonteri spremni da pomognu društveno osetljivim grupama.
Dođite da  svet zajedno nbsp;učinimo bezbednijim mestom za život.


Naši zaposleni

Tihomir Marinković

Naša integrisana bezbednosna rešenja čine nas liderima na srpskom tržištu. Na poziciji koordinatora za instalacije i održavanje tehničkih sistema, zajedno sa kolegama, ta rešenja sprovodim u delo. Kamere koje su postojale pre dvadeset dve godine, kada sam ja počeo da radim, možemo uporediti sa postojanjem crno-belog televizora. Tehnologija napreduje brzo, a G4S kao globalni lider u industriji obezbeđanja, pravo je mesto sa kog bi taj napredak trebalo pratiti. Okosnica poslovanja  mog sektora je da delujete preventivno onda kada ste u pripravnosti. A mišljenja sam da bi to trebalo preneti kao ideju vodilju i mladim ljudima koji danas grade karijeru.

Nikola Petrović

​​Pridružio sam se G4S grupaciji 2012. godine najpre kao službenik obezbeđenja, a karijeru nastavljam kao koordinator na objektu. U direkciji G4S sam radio kao supervizor industrijskih objekata, potom prelazim u Odeljenje za obradu gotovine i vrednosti. Odnedavno sam preuzeo i poziciju menadžera za patrole i interventne timove. Svoj posao živim i istinski sam posvećen. Kontinuirani napredak na lestvici posledica je mog truda i njegovog vrednovanja od strane kompanije. Ponosan sam na činjenicu da sam za relativno kratko vreme provedeno u G4S-u uspeo da ostvarim značajan uspeh. Za razvoj karijere, pored dobrih uslova za rad, potrebna je i dobra komunikacija sa kolegama. A sve to, i više, imamo u našoj kompaniji.

Milica Marinović

U kompaniju sam došla pre jedanaest godina, sa svojih devetnaest. Mom odrastanju podršku je pružao i G4S. A i ja sam, na svom putu od srednjoškolke do pozicije rukovodioca, istrajno pratila G4S. Da li je teško biti žena u oblasti privatnog obezbeđenja? Teško je bilo samo u početku, priznajem. Iz svog iskustva mogu da kažem da svako kome se ovaj posao sviđa i dovoljno ga želi, može tu da pronađe svoje mesto. Zahvalna sam kolegama koji su sa mnom delili svoja iskustva i pomagali da bivam bolja, iz dana u dan. Danas rukovodim nekolicinom objekata i brojem od tridesetak zaposlenih. Posao me svakodnevno nagrađuje: neprekidno učim.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

G4S Secure Solutions d.o.o.

Viline Vode 6,

prijavezaposao@rs.g4s.com

http://www.g4s.rs/sr-Latn-RS/

011/ 2097904
Facebook
Twitter