G4S Secure Solutions d.o.o.

G4S Secure Solutions d.o.o.

O nama

                                                 
Mi smo G4S Secure Solutions doo.
Sedište naše Grupe je u Londonu, a poslujemo u preko 90 zemalja širom sveta. G4S tim čini 570.000 članova, a u Srbiji brojimo čak 4.000 zaposlenih.
Internet pretraživač će Vam potvrditi da smo najveća, a naši klijenti da smo najbolja svetska kompanija za pružanje usluga obezbeđenja. Ako postanete deo našeg tima, uverićete se u to i sami.
A koje vrednosti živimo?
Ophodimo se prema drugima uz poštovanje i dostojanstvo. Strastveno se zalažemo za sigurnost, bezbednost i kvalitet usluge. To postižemo kroz timski rad i inovacije.
Mi čuvamo vaš svet. I brinemo o njemu.
G4S je društveno odgovorna kompanija čiji su zaposleni takođe volonteri spremni da pomognu društveno osetljivim grupama.
Dođite da  svet zajedno učinimo bezbednijim mestom za život.


Naši zaposleni

Tihomir Marinković

Naša integrisana bezbednosna rešenja čine nas liderima na srpskom tržištu. Na poziciji koordinatora za instalacije i održavanje tehničkih sistema, zajedno sa kolegama, ta rešenja sprovodim u delo. Kamere koje su postojale pre dvadeset dve godine, kada sam ja počeo da radim, možemo uporediti sa postojanjem crno-belog televizora. Tehnologija napreduje brzo, a G4S kao globalni lider u industriji obezbeđanja, pravo je mesto sa kog bi taj napredak trebalo pratiti. Okosnica poslovanja  mog sektora je da delujete preventivno onda kada ste u pripravnosti. A mišljenja sam da bi to trebalo preneti kao ideju vodilju i mladim ljudima koji danas grade karijeru.

Nikola Petrović

​​Pridružio sam se G4S grupaciji 2012. godine najpre kao službenik obezbeđenja, a karijeru nastavljam kao koordinator na objektu. U direkciji G4S sam radio kao supervizor industrijskih objekata, potom prelazim u Odeljenje za obradu gotovine i vrednosti. Odnedavno sam preuzeo i poziciju menadžera za patrole i interventne timove. Svoj posao živim i istinski sam posvećen. Kontinuirani napredak na lestvici posledica je mog truda i njegovog vrednovanja od strane kompanije. Ponosan sam na činjenicu da sam za relativno kratko vreme provedeno u G4S-u uspeo da ostvarim značajan uspeh. Za razvoj karijere, pored dobrih uslova za rad, potrebna je i dobra komunikacija sa kolegama. A sve to, i više, imamo u našoj kompaniji.

Milica Marinović

U kompaniju sam došla pre jedanaest godina, sa svojih devetnaest. Mom odrastanju podršku je pružao i G4S. A i ja sam, na svom putu od srednjoškolke do pozicije rukovodioca, istrajno pratila G4S. Da li je teško biti žena u oblasti privatnog obezbeđenja? Teško je bilo samo u početku, priznajem. Iz svog iskustva mogu da kažem da svako kome se ovaj posao sviđa i dovoljno ga želi, može tu da pronađe svoje mesto. Zahvalna sam kolegama koji su sa mnom delili svoja iskustva i pomagali da bivam bolja, iz dana u dan. Danas rukovodim nekolicinom objekata i brojem od tridesetak zaposlenih. Posao me svakodnevno nagrađuje: neprekidno učim.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Kontakt

G4S Secure Solutions d.o.o.

Viline Vode 6,

prijavezaposao@rs.g4s.com

http://www.g4s.rs/sr-Latn-RS/

011/ 2097904
Facebook
Twitter