Ivana Subotić

menadžer za neživotna osiguranja

Nakon studija menadžmenta u hotelijerstvu na PMF-u u Novom Sadu, pokušala sam da svoje stečeno znanje iskoristim u turizmu. Ipak, sasvim slučajno sam baš tada ušla u svet osiguranja. Na prvi mah, to nije bio posao kojim sam želela da se bavim, jer sam ga videla kao statičan, vezan za kancelariju i papirologiju. Naprotiv, ovaj posao mi je doneo sve ono što sam zapravo i želela.
Karijeru u Generali Osiguranju Srbija sam započela u februaru 2015. na poziciji konsultanta za neživotna osiguranja. Danas sam menadžer i imam svoj tim sa kojim gradim put do ostvarenja zajedničkih ciljeva, a učesnik sam i lokalnog talent programa naše kompanije.
Kada osetite da vam posao pruža mogućnost izražavanja kroz nove i korisne ideje, kada neko sluša i uvažava vaše sugestije, kada osećate ogromnu podršku svojih nadređenih i vaš tim korača zajedno sa vama, shvatite da ste vi tvorac svog uspeha i da je to neponovljiv osećaj. Zbog svega toga Generali kao kompanija je moj izbor i preporuka, kao sredina u kojoj svako ima šansu da se izgradi i napreduje.

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.