DST-revizija d.o.o.

DST-revizija d.o.o.

O kompaniji

O nama

Istorijat

Društvo je registrovano 24. februara 2000. godine rešenjem Trgovinskog suda u Beogradu pod nazivom „DST-Revizija“ d.o.o. i među prvim je revizorskim kućama u Republici Srbiji koja poslove revizije i konsaltinga u lokalnim i međunarodnim okvirima obavlja već 22 godina. Licencu za obavljanje poslova revizije br. 5/1-06-011/99-002 preduzeće je dobilo 14. decembra 1999. godine od Saveznog ministarstva za finansije Savezne Republike Jugoslavije, a nakon razdruživanja Republike Srbije od Republike Crne Gore dobijena je dozvola 15. aprila 2008. godine za obavljanje poslova revizije pod brojem 023-02-00115/2008-16 od Ministarstva finansija Republike Srbije. Društvo je 3. maja 2007. godine upisano u registar Komore ovlašćenih revizora Srbije.

Misija

Da pružanjem usluga najvišeg kvaliteta utemeljimo poverenje na finansijskom tržištu Srbije.

Vizija

Sebe vidimo kao značajnog činioca u pružanju usluga revizije i drugih profesionalnih usluga koji će doprineti povećanju konkurentnosti i kvaliteta kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.

Društvena odgovornost

Sastavni deo naše poslovne filozije je povećanje društvene odgovornosti pružanjem podrške humanitarnim organizacijama (“Prijatelji u nevolji”), udruženjima (“Udruženje ratnih vojnih invalida opštine Palilula, Beograd”), sportskim klubovima (“Karate klub Budućnost, Beograd”, “Atletski klub Maraton mira – Vidovdan 99, Beograd”) i drugim osobama kojima je pomoć neophodna.

Međunarodni karakter

Društvo je pristupanjem HLB-u dobilo međunarodno priznanje i mogućnost međunarodnog delovanja, bez gubitka svog nacionalnog identiteta i vlasništva. HLB DST-Revizija je ostalo društvo prvenstveno lokalnog i nacionalnog karaktera, kojem je dodat međunarodni karakter. HLB International je međunarodna mreža firmi koje se bave računovodstvom, revizijom i poslovnim savetovanjem. Osnovana je 1969. godine sa sedištem u Londonu. Danas je zastupljena u preko stotinu zemalja na svim kontinentima, s preko 1.900 partnera i 14.500 zaposlenih u preko 500 kancelarija. HLB International je član tzv. Forum of Firms, organizacije kojoj je cilj osiguranje i ujednačenje kvaliteta obavljanja revizorskih usluga svojih članica bilo gde u svetu.

Kontakt

Adresa

Bulevar maršala Tolbuhina 38, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17245651

PIB

101712539

Broj zaposlenih

< 20