Institut za preventivu d.o.o. Novi Sad, ogranak 27. januar Niš

Institut za preventivu d.o.o. Novi Sad, ogranak 27. januar Niš

O kompaniji

Institut za preventivu, zaštitu na radu, protivpožarnu zaštitu i razvoj – Novi Sad, osnovan je 1990. godine, pod nazivom "Centar za preventivu", sa ciljem da kao ovlašćena organizacija, u skladu sa zakonskim propisima, standardima i konvencijama, pruži stručnu pomoć u oblastima zaštite na radu, zaštite od požara i eksplozije, zaštite životne sredine i drugim delatnostima privrede.
Institut za preventivu, danas predstavlja savremeno preduzeće, koje je tako organizovano i tehnički opremljeno da može odgovoriti na brojne zahteve potencijalnih korisnika usluga, što nas svrstava u vodeće institucije te vrste u zemlji. Preko četrdeset visokoobrazovanih stručnjaka iz oblasti prirodnih, tehničkih, medicinskih i pravnih nauka, sa višegodišnjim iskustvom, predstavljaju svojevrsno bogatstvo našeg preduzeća. Institut za preventivu, zaštitu na radu, protivpožarnu zaštitu i razvoj, poseduje savremenu, sofisticiranu opremu za merenje i ispitivanje.
Institut ima i tri poslovne jedinice izvan Novog Sada u Beogradu, Bačkoj Palanci i Nišu.
Cilj Instituta je da kvalitetno, efikasno, uz strogo poštovanje ugovorenih rokova i konkurentnim cenama, izvršava sve obaveze koje preuzima.
Za obavljanje delatnosti Institut poseduje odgovarajuće licence, akreditacije i rešenja, dobijene od resornih ministarstava i Akreditacionog tela Srbije.

Kontakt

Adresa

Bulevar 12. februar 81, Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

08187533

PIB

100720850