Intens d.o.o.-logo

Intens d.o.o.

Intens d.o.o.-bg

O kompaniji

Intens je osnovan sa ciljem da bude kuća talentovanih programera koji stvaraju izuzetna rešenja. Da bi se cilj ostvario potrebno je izgraditi tim, a da bi se tim sačuvao i rastao potrebno je osim atraktivnih projekata i korišćenja najsavremenijih tehnologija, stvoriti dobru atmosferu, fleksibilne radne uslove, kontinuirano ulagati u stručni razvoj i razvijati društveni život zaposlenih.
Svesni da se visoko postavljeni ciljevi ostvaruju uz mnogo truda i da uvek ima mesta unapređenjima, menadžment kompanije ima dvosmernu otvorenu komunikaciju sa svim zaposlenima, radeći permanentno na poboljšavanju uslova rada, maksimalno poštujući slobodno vreme zaposlenih i u meri koliko je to moguće, njihove individulane želje.
Intensov tim trenutno broji oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim
tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. Intensovi klijenti su pre svega softverske firme locirane u Americi, Kanadi i Evropi, njihovi proizvodi su uglavnom veoma kompleksni informacioni sistemi. Intensovi timovi najčešće rade u bliskoj saradnji sa razvojnim odeljenjima klijenata, obično kao deo velikog internacionalnog projektnog tima.
Programski kod nastao u Intensu se danas izvršava širom sveta na serverima svetski poznatih korporacija kao što su Dell Computers, Ford, Motorola...
Osim pružanja usluga klijentima Intens ima i timove za razvoj sopstvenih proizvoda.
Takođe, Intens je proširio delatnost i na usluge koje nisu striktno programerske – usluge administracije sistema, kao i na pružanje tehničke podrške klijentima (second level customer support) i na taj način otvorio svoja vrata i specijalnostima za koje nisu neophodne isključivo programerske veštine.
Talentovanim kolegama su vrata Intensa uvek širom otvorena. Juniori donose nova znanja i ideje, unoseći svežinu i novu energiju koju Intens zna da prepozna i ceni. S druge strane, iskusniji programeri primenom znanja stečenog godinama pružaju osećaj stabilnosti, predstavljajući svojevrstan stub oko kog su izgrađena posebna rešenja u oblasti IT-ja, na koja je Intens ponosan.

Beneficije

Sport i rekreacija

Timska druženja

Zabavni sadržaj

Nagrade, bonusi, pokloni

Zdravlje

Godišnji odmor i slobodni dani

Rad od kuće

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Proces selekcije

Kadrovska politika i zapošljavanje
Efikasna i fleksibilna organizacija, otvorena i kreativna radna atmosfera, timski rad, stalno unapređivanje znanja, uz dobro postavljene ciljeve su za nas ključni preduslovi uspeha.
Stvaranje i očuvanje atmosfere poverenja, slobodnog i otvorenog mišljenja su neki od naših trajnih prioriteta.
Kriterijumi kod zapošljavanja su takvi da prednost uvek imaju osobe spremne da uče i prihvataju nove tehnologije, sa izraženim potencijalom za usvajanje novog znanja.
Naš razvojni tim stalno raste, prateći razvoj preduzeća u celini. Zato posebnu pažnju poklanjamo planiranju zapošljavanja novih kadrova. Za nas se proces zapošljavanja ne završava potpisivanjem ugovora o radu, naš osnovni cilj je da se svaki novi saradnik što lakše i brže uklopi u postojeću organizaciju uz pomoć svojih kolega, a da se pri tome očuva dobra i otvorena radna atmosfera i tempo rada na postojećim projektima.

 

 

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Intens d.o.o.

Intens d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Evrope 28, 21000 Novi Sad

Novi Sad, Srbija

Matični broj

08778426

PIB

102644219

Broj zaposlenih

< 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.