Danijel Jovanović

Interni revizor
Danijel Jovanović
Za posao u JYSKu saznao sam preko konkursa i odlučio da se prijavim za mesto menadžera prodavnice jer sam već imao dosta iskustva na sličnim pozicijama. Počeo sam da radim kada je  otvorena prodavnica u Kruševcu, u januaru 2014. i već na samom početku video sam da je taj posao vredan truda. Trudio sam se da svo svoje znanje koje sam sticao kroz obuke i treninge prenesem mojim kolegama. Njihov uspeh, razvoj i timski rad su mi bili na prvom mestu, jer je to temelj uspeha svake uspešne organizacije.

Kada je postalo jasno da je moj tim samostalan, visoko obučen i da može funkcionisati bez mene, bio sam spreman za idući korak te sam danas u uvodnom programu za poziciju internog revizora. 

U ovom poslu najviše mi se sviđaju nova iskustva, svakodnevna prilika za učenje, napredovanje i razvoj, upoznavanje novih kolega iz različitih gradova te putovanja. Pre svega bih izdvojio fenomenalnu radnu atmosferu, kolege koji su puni pozitivne energije i mentori koji su spremni da pomognu u bilo kom trenutku i nesebično podele svoje znanje. Sviđa mi se organizovanost i planiranje gde svoju pažnju i energiju mogu da usmerim na vrlo bitne stvari koje imaju uticaja na čitavu organizaciju.


Ostala iskustva zaposlenih