Najvredniji recikleri u Zrenjaninu nagrađeni biciklima!

Knjaz Miloš a.d.
Knjaz Miloš a.d.
24.10.2023

Naša kompanija uručila je nagrade najvrednijim reciklerima u okviru projekta „Pametno recikliraj“ u Zrenjaninu. Najbolji recikleri Ivan Ogrizović, Dejan Krupljanin, Snežana Mihajlov i Radojka Jakšić nagrađeni su biciklima, jer su tokom juna, Knjazovog Meseca partnera, u pametne uređaje za prikupljanje iskorišćene ambalaže od vode i napitaka ubacili najviše ambalažnih jedinica.

Nagradni konkurs trajao je od 1. do 30. juna, a građani Zrenjanina, koji su tokom navedenog meseca reciklirali iskorišćenu ambalažu limenki, PET, Tetra Pak i staklene ambalaže sa nalepnicom „Recikliraj“, kupljenih u IDEA i Roda prodavnicama, imali su priliku da osvoje bicikl svake nedelje.

Naš nagradni konkurs realizovan je u okviru projekta „Pametno recikliraj“, koji kroz program develoPPP nemačkog Saveznog ministarstva za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ) zajednički sprovode GIZ, Ball Packaging, Sekopak, Solagro Smart Recycling, Mercator-S, Reverse Logistics Group, a u saradnji sa NALED-om i programom „Svaka limenka se računa“, kao i pet kompanija među kojima je i Knjaz Miloš.

Na ovaj način zajedno sa kolegama, partnerima i saradnicima promovišemo ciljeve cirkularne ekonomije i doprinosimo očuvanju našeg okruženja.

Ostali blog tekstovi poslodavca