Ostvarenje ciljeva na našem reciklomatu u Aranđelovcu!

Knjaz Miloš a.d.
Knjaz Miloš a.d.
24.10.2023

Ekološkim akcijama sađenja i čišćenja obeležili smo ostvarenje ciljeva na našem reciklomatu u Aranđelovcu!

U proteklom periodu organizovali smo četiri ekološke akcije povodom zbrajanja odličnih rezultata na našem reciklomatu u Aranđelovcu. Akcijama sađenja stabala u aranđelovačkim osnovnim i srednjim školama, kao i ekološkim akcijama čišćenja priobalja Garaša i planine Bukulja obeležili smo prikupljanje 40.000 ubačenih ambalažnih jedinica na našem reciklomatu.

Uz veliku podršku sugrađana, kolega, učenika srednjih škola i brojnih lokalnih organizacija posvećenih čistijoj životnoj sredini, na svakih 10.000 ubačenih ambalažnih jedinica, realizovali smo jednu od pomenutih akcija.

Naša kompanija poklonila je reciklomat svim sugrađanima Aranđelovca sa ciljem da se građani motivišu da odvajaju i recikliraju ambalažni otpad. Ova inicijativa deo je projekta „Za čistiji Aranđelovac“, koji realizujemo u saradnji sa JKP Bukulja, Opštinom Aranđelovac i Sekopakom, dajući tako doprinos zajedničkom dugoročnom projektu u kome se uvođenjem različite infrastrukture za separaciju otpada i edukativnim kampanjama približava važnost reciklaže.

Ostali blog tekstovi poslodavca