Lamago doo Beograd (kosulje po meri Jack Sena )

Lamago doo Beograd (kosulje po meri Jack Sena )

O kompaniji

Jack Sena košulje se prave za dame i gospodu sa istančanim ukusom za odevanje. Individualni pristup svakom našem klijentu, vrhunske Getzner tkanine koje koristimo u izradi, krojačka tradicija i ljubav prema sitnim detaljima, garantuju da ćete voleti svoju JACK SENA košulju. Ili više njih. Verujemo da je svaki čovek jedinstven i poseban, i zato garantujemo da ćemo pružiti svoj maksimum u krojenju i izradi jedinstvene košulje za svakog našeg klijenta.

U asortimanu koji obuhvata širok spektar modela, kao i bogatu paletu najfinijih švajcarskih Getzner tkanina, naše košulje su namenjene onima kojima je košulja druga koža. Udobnost, krojačka preciznost, ali i briga o najsitnijim detaljima, ujedinjuju tradicionalni zanatski rad i najsavremenije trendove kako bi se prilagodili ličnom stilu svakog klijenta JACK SENA brenda.

Verujući da se tajna istančanog ukusa krije u osećaju potpunog komfora, želimo da odemo korak dalje i stvorimo okruženje u kom svaki posetilac naše radnje osećaja da imamo oči samo za njega.  Na taj način, kupovinu pretvaramo u iskustvo u kom, uz našu stručnu pomoć, svaki klijent dobija šansu da pronađe model po sopstvenoj meri, a bilo da JACK SENA košulju nosi u restoranu, na poslovnom sastanku ili proslavi, želimo da oseća isto: nenametljivu sofisticiranost koja se vidi i oseća, ali koja pre svega naglašava suštinske kvalitete onoga ko je nosi.

Kontakt

Lamago doo Beograd (kosulje po meri Jack Sena )

  • Cara Lazara 12 11000 Beograd
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 104397692
  • Matični broj: 20159138

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.