LINK group d.o.o.
LINK group d.o.o.

LINK group d.o.o.

Pomažemo ljudima da postanu uspešniji.

O kompaniji

Mi smo LINKgroup, kompanija sa misijom.


Naša osnovna delatnost je kvalitetno obrazovanje, prilagođeno savremenim tokovima u zemlji i svetu.


Upotrebom najsavremenije tehnologije, pažljivim praćenjem razvoja tehnoloških i poslovnih prilika na svetskom nivou, individualnim pedagoškim pristupom, LINKgroup skoro 25 godina uspešno priprema svakog svog polaznika za najtraženije i najprofitabilnije poslove današnjice.


Munjevite promene u poslovnom svetu zahtevaju nova znanja i veštine, koji su, nažalost, uglavnom nedostupni u postojećem obrazovnom sistemu.

Mi želimo to da promenimo! Naša misija je da obrazovanje učinimo garantom uspešnog života i karijere.


U okviru LINK edu alijanse trenutno se nalazi 14 edukativnih ustanova, koje pokrivaju osnovno, srednje i visoko obrazovanje. Poslujemo na 12 svetskih lokacija, uključujući teritoriju Srbije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, sa više od 750 zaposlenih.


Prvi smo uveli jedinstveni Distance Learning System, sistem učenja na daljinu, zahvaljujući kojem okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta!


LINK je sklopio preko 650 partnerstava sa mnogim uglednim svetskim kompanijama i prestižnim obrazovnim institucijama, kao što su Cambridge, Microsoft, Apple, Google, Android ATC.


Naša vizija je premošćen jaz između sveta obrazovanja i sveta poslovanja – da učinimo obrazovanje modernijim, uzbudljivijim i delotvornijim!


Pridružite nam se na putu unapređenja obrazovanja kako bismo zajedničkim snagama pomogli ljudima da budu srećniji i uspešniji. Očekujemo vas sa iskrenom nadom da ćemo uz vašu pomoć kreirati savršen LINK koji vodi od obrazovanja ka uspehu.

Beneficije

Proces selekcije

Kako do zaposlenja kod nas?

Tražimo motivisane saradnike koji dobro funkcionišu u okviru tima, spremne na nove izazove, otvorene za nova znanja, željne neprekidnog usavršavanja.

Kako se odvija proces selekcije?

Link za apliciranje nalazi se ispod oglasa. Nakon pregledanja prijava, nekoliko dana po njihovom pristizanju, ukoliko zadovoljavate kriterijume za traženu poziciju, s vama će kontaktirati regruter.

Pored vašeg predstavljanja, cilj intervjua je i da vas informiše o poslovnoj politici firme, kako biste i vi procenili da li vam rad u datim uslovima odgovara.

Sedam do 10 dana nakon intervjua regruter će vam javiti da li ste prošli u naredni krug selekcije. U zavisnosti od pozicije na koju konkurišete, moguće je da ćete dobiti zadatak sa instrukcijama koji treba da uradite i pošaljete u zadatom roku. U tom slučaju, odluka o daljem prolasku donosi se na osnovu utiska sa intervjua i kvaliteta urađenog zadatka.

Ukoliko prođete u naredni krug, sledi finalni intervju sa generalnim menadžerom kompanije, koji će zajedno sa menadžerom sektora za koji konkurišete doneti odluku o vašem zaposlenju. Na ovom intervjuu stiču se detaljniji uvidi u poslovanje kompanije i dogovaraju tehnički detalji, kao što su uslovi angažovanja i početak rada.

O odluci o vašem zaposlenju bićete obavešteni najkasnije sedam dana nakon finalnog intervjua.

Kako da se pripremite za intervju?

U intervjuu se procenjuje da li se uklapate u poslovnu kulturu kompanije, stepen vaše motivacije, kao i spremnost da se nosite sa izazovima i zadacima koji će vam biti dodeljivani. Pobrinućemo se da vam tokom intervjua bude ugodno, u želji da vam omogućimo što bolje predstavljanje i što bolje međusobno upoznavanje.

Najvažnije je da pokažete volju i rešenost da pomoću znanja i veština kojima raspolažete date maksimalnan doprinos poslovanju kompanije, kao i spremnost da ono što vam je nepoznato učite i usvajate, kako bi vaš lični rast i rast firme bili usklađeni.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
15
Dana
Krugovi selekcije
3
Kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

06305563

PIB

100096157

Broj zaposlenih

501 - 1000