Nenad Milovanović

Project Manager
Nenad Milovanović

Svoju karijeru u kompaniji započeo sam 2021. godine, a ono što mogu da kažem je da je već prvi dan sugerisao da će to biti jedan lep početak ove poslovne priče. Prvi radni dan bio je ispunjen od početka do kraj upoznavanjem novih kolega i obukama. Svi su bili spremni da mi pomognu i pruže podršku pa sam se od samog starta osetio kao ravnopravni član tima.


Tim je upravo nešto što mi se i najviše sviđa na poslu. Svi funkcionišemo kao jedna složna i jedinstvena ekipa, nalik na uigrane sportiste koji imaju isti cilj. Delimo posao, savete, sugestije i privatno se jako dobro družimo. Pored sjajnog kolektiva dodatno mi se dopada dinamičnost koju moj posao nosi sa sobom. Imam priliku da veliki deo svog radnog vremena provedem na službenim putovanjima na teritoriji Srbije i Bosne i Hercegovine, a samim tim i upoznam veliki broj saradnika i kolega koje ne bih mogao da upoznam iz kancelarije.


Smatram da je LPP jako mlada i ambiciozna kompanija u Srbiji, a izuzetno velika internacionalna grupacija u kojoj je lako poistovetiti se sa vrednostima koje ona promoviše. Međutim pored toga što mi se dopada kao poslodavac, pronalazim se i u brendovima LPP-a tako da slobodno mogu da kažem da se svrstavam i u kategoriju kupca.

Ostala iskustva zaposlenih