Jovana Jovančevski

Junior tehničar za poslovne softvere
Jovana Jovančevski

Svoju karijeru u kompaniji Milsped započela sam na letnjoj praksi 2022. godine kao praktikant, gde sam nakon završene prakse dobila i zaposlenje.

Jedna od prvih stvari koja me je impresionirala je bila atmosfera u timu. Svi zaposleni su bili veoma ljubazni, otvoreni i spremni da pomognu. Osećala sam se dobrodošlo i uvek sam mogla da se oslonim na podršku kolega. Kolegijalnost i timski duh su bili snažno prisutni, što je stvorilo pozitivnu radnu atmosferu i omogućilo efikasno rešavanje izazova.
Takođe, želela bih da istaknem kvalitet mentorstva koje sam dobila tokom prakse. Moj mentor je bio veoma stručan i posvećen mom uspehu. Bio je otvoren za pitanja i uvek je bio spreman da podeli svoje znanje i iskustvo. Zahvaljujući mentoru, stekala sam dublje razumevanje različitih tehnologija i alata koji se koriste u IT industriji.
Imala sam priliku da radim na raznovrsnim projektima koji su mi omogućili da razvijem svoje veštine. Dobila sam priliku da radim na stvarnim izazovima i primenim teorijska znanja koja sam stekla tokom svog obrazovanja.
Kao rezultat, stekla sam ne samo tehničke veštine, već i veštine komunikacije, timskog rada i rešavanja problema. Ovo iskustvo je uticalo na moje samopouzdanje i motivaciju, kao i na dalji lični razvoj.

Ostala iskustva zaposlenih