MIND - Milanović Industries Group-logo

MIND - Milanović Industries Group

MIND - Milanović Industries Group-bg

O kompaniji

Milanović Industries Group locirana je u MIND Parku, u samom srcu Šumadije, na 12km od Kragujevca na lokaciji Sobovica – Lužnice, predstavlja investicioni i razvojni centar koji će imati veliki uticaj na reindustrijalizaciju celog regiona. Tvorac i investitor MIND Parka, kompanija MIND Real Estate na čelu sa Bratislavom Milanovićem, aprila 2018. godine započinje kreiranje okruženja koje podstiče razvoj, kreativnost i inovacije. 
Sa misijom da postane jedinstveni centar kompetencija u industriji šinskih vozila na svetskom nivou, industrijski kompleks MIND Park ima za cilj da značajno doprinese tehnološkom i ekonomskom razvoju regiona.
U okviru industrijske zone, na površini od oko 20 Ha razvija se poslovna zona, sa ciljem kreiranja dinamične, visokotehnološke sredine, neophodne za pronalazak novih rešenja i optimizaciju procesa proizvodnje. Ova zona obuhvataće upravnu zgradu i objekte sa razvojno-istraživačkim potencijalima, kao što su: naučno-tehnološki park, institut za mehaničko-metalografska i hemijska ispitivanja osnovnih materijala i zavarenih spojeva, edukacioni centar i prostor za start-up kompanije.

Beneficije

Porodica i roditeljstvo

Timska druženja

Edukacija, profesionalni razvoj

Obezbeđen parking

Hrana i piće

Obuke, konferencije

Proces selekcije

Pri zapošljavanju, akcenat stavljamo na kvalifikacije, veštine i iskustvo. Podržavamo ravnopravnost i odsustvo svake vrste diskriminacije. Pri raspisivanju konkursa trudimo se da jasno prikažemo opis radne pozicije i da kriterijumi za prijavu kandidata budu fleksibilni kako bi što više kandidata dobilo svoju šansu.

Predselekciju vrši naš regruter, a zatim dalju selekciju zajedno sa regruterom, kolege stručne za oblast kojoj pripada određena pozicija. Nakon toga, kandidati se pozivaju na intervjue. Nakon završene selekcije, svi kandidati sa kojima je obavljen intervju dobijaju povratnu informaciju o ishodu intervjua.

Kompanijski brendovi

AMM Manufacturing-logo

AMM Manufacturing

AMM Manufacturing d.o.o. ima za cilj da bude vodeći proizvođač komponenata za industriju šinskih vozila, koje će korisnici prepoznavati po kontinuiranom vrhunskom kvalitetu.
AMM Maufacturing u vlasništvu gospodina Bratislava Milanovića, je svojevrsni naslednik kompanije Milanović Inženjering, koja trenutno predstavlja potpuno drugi, nezavistan entitet.
​Predmet i područje primene je projektovanje, proizvodnja i prodaja čeličnih konstrukcija, mašinskih delova i delova šinskih vozila. 

Milanović tretman voda-logo

Milanović tretman voda

Milanović tretman voda sa sopstvenim timom inženjera projektuje, montira, pušta u rad i održava sisteme za tretman vode. MTV rukovodi projektom od ideje do realizacije koristeći sopstvene projektantske, proizvodne i servisno-montažne kapacitete.

U saradnji sa renomiranim proizvođačima opreme u svoje sisteme ugrađujemo opremu vrhunskog kvaliteta i proverenih performansi.

Spoj kvalitetnog proizvoda i iskustva u implementaciji čini našu ponudu uređaja i postrojenja vrhunskom u svetskim razmerama, a konkurentnom na tržištu Balkana.

MIND Real Estate-logo

MIND Real Estate

Mind Real Estate kompanija je zadužena za projektovanje objekata, praćenje izgradnje i kompletnu infrastrukturu MIND Parka. Takođe se bavi i izdavanjem kancelarijskog  i proizvodnog prostora, kao i mašinskim i prostornim održavanjem.

U okviru ove kompanije posluju i IT, HR, BZR i finansijski servisi, koji pružaju usluge svim članicama MIND Grupacije, kao i trećim licima.MIND Edukacija-logo

MIND Edukacija

MIND EDU je jedinstveni edukacioni centar putem kojeg se odvijaju teorijske i praktične obuke, kako osnovnih tako i specifičnih veština potrebnih prvenstveno za obavljanje poslova u okviru MIND Grupe.

Kroz MIND EDU centar su se do sada odvijale obuke za rad na CNC mašinama, bravariju, zavarivanje, informacione tehnologije (CAD, Catia), kao i treninzi za upravljačke pozicije.

MIND EDU sarađuje sa srednjim školama, fakultetima i Nacionalnom službom za zapošljavane kroz pružanje prilike mladima da obave stručnu praksu u nekoj od naših kompanija, napišu svoje završne radove i tako steknu dragoceno iskustvo, dok onima koji su završili svoje školovanje i imaju određeno radno iskustvo omogućava dodatne obuke, koje će im doneti veće šanse za zaposlenje.

IMW Institut-logo

IMW Institut

IMW Institut je osnovan u aprilu 2019. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću za obavljanje naučno-istraživačkih i razvojnih poslova.

Primarna delatnost Instituta je istraživanje i razvoj u oblasti tehničko-tehnoloških nauka. Institut pruža usluge ispitivanja metala i zavarenih spojeva.

IMW institut za cilj ima stvaranje naučno-istraživačke institucije u oblasti materijala, zavarivanja i srodnih postupaka spajanja metala kroz pružanje kvalitetnih usluga ispitivanja, stvaranje okruženja pogodnog za kreativnost, inovativnost i timski stav, kao i promovisanje obrazovanja i nauke.

Culinaris-logo

Culinaris

Kompanija Culinaris je osnovana 2016. godine u Kragujevcu i upravlja kantinama za zaposlene u MIND Parku.

Pored toga, Culinaris se bavi keteringom i organizacijom privatnih i korporativnih proslava. 

Kompanija će uskoro biti stacionirana u posebnom objektu u okviru MIND Parka, koji će pored kuhinje, obuhvatati i savremeni prostor velikog kapaciteta za ručavanje zaposlenih, ali i posetilaca.

ProAspa-logo

ProAspa

Kompanija Proaspa je osnovana u martu 2016. godine sa sedištem u Cerovcu, Kragujevac, i bavi se poljoprivrednom proizvodnjom - uzgojem i preradom voća i povrća sa akcentom na beloj špargli, ali i otkupom, kooperacijom, i trgovinom prehrambenim proizvodima.

Proaspa poseduje sertifikat IFS i GLOBAL G.A.P., praktikuje konstantno usavršavanje zaposlenih i nastoji da ide u korak sa svetskim trendovima poštujući etičke standarde i ekološki prihvatljive proizvodne uslove.
Vesti i Blog

Kontakt

MIND - Milanović Industries Group

MIND - Milanović Industries Group

Društvene mreže

Adresa

Aleja Milanović bb

Kragujevac, Srbija

Kontakt

+381 34 6170 690

Matični broj

21341177

PIB

110351317

Broj zaposlenih

51 - 100

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.