MTU Maintenance Serbia d.o.o.
MTU Maintenance Serbia d.o.o.

MTU Maintenance Serbia d.o.o.

Oblikujte budućnost vazduhoplovstva sa nama!

O kompaniji

Kao vodeći nemački proizvođač motora, MTU Aero Engines spada među najbolje na svetu. Kompanija razvija, proizvodi, prodaje i održava civilne i vojne avionske motore svih klasa potiska i snage kao i stacionarne industrijske gasne turbine. Sa oko 10.000 zaposlenih, prisutan je u svim važnim regionima i na tržištima. 

U Staroj Pazovi, nedaleko od beogradskog međunarodnog aerodroma, formira se još jedno najsavremenije postrojenje za popravku delova motora: društvo MTU Maintenance Serbia. MTU po prvi put podržava dualnu obuku van Nemačke, sarađujući sa univerzitetima, školama i Vazduhoplovnom akademijom u Beogradu. Zajedno obučavamo buduće stručnjake koji će ojačati prvoklasni tim u MTU-u i koji se raduju uzbudljivom poslu u visoko-tehnološkoj industriji kao što je vazduhoplovstvo.

Beneficije

Proces selekcije

Proces selekcije u našoj kompaniji počinje objavom oglasa i prikupljanjem prijava kandidata. Naš HR tim svaku prijavu pregleda vrlo detaljno kako bi ustanovio da li se iskustvo i obrazovanje kandidata uklapa u profil pozicije za koju se prijavio. 

Sa kandidatima koji ispunjavaju inicijalne kriterijume u pogledu iskustva i/ili obrazovanja zakazujemo online razgovor. Ukoliko je kandidat uspešan tokom prvog kruga, naš HR tim organizuje i drugi krug razgovora na kojem je obavezno prisutan i rukovodilac odeljenja u kojem je otvorena pozicija. U najvećem broju slučajeva ovo je i poslednji krug selekcije nakon kojeg se donosi odluka o kandidatu ili kandidatima kojima će biti komunicirana ponuda za posao.

Za neke specifične pozicije gde je potrebno da dodatno testiramo kompetencije kandidata postoji i dodatni krug selekcije koji podrazumeva rad na studiji slučaja ili rešavanje nekog praktičnog zadatka koji je relevantan za poziciju na koju se kandidat prijavio.

Vrsta selekcije
Intervju

Kontakt

Adresa

Četvrta centralna radna broj 1, Nova Pazova, Srbija

Kontakt
Matični broj

21497495

PIB

111531672