Norma Grupa Jugoistočna Evropa-logo

Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Norma Grupa Jugoistočna Evropa-bg

O kompaniji

NORMA Grupa je lider na svetskom tržištu u oblasti Tehnologije konstruisanih spona i spojnica. Nudi više od 35.000 proizvoda visokog kvaliteta i rešenja za gotovo 10.000 aktivnih korisnika širom sveta. Kompanija proizvodi i prodaje široku paletu inovativnih rešenja u kategorijama spona, spojnica i fluid programa za različite klijente u više od 80 zemalja.
NORMA Srbija razvija i proizvodi najinovativnije, na plastici zasnovane, komponente i sisteme iz oblasti Tehnologija spajanja za automobilsku industriju.

Globalno I lokalno prisustvo

NORMA Grupa radi sa odabranom mrežom distributivnih partnera u svakom regionu sveta gde je svaki specijalizovan za distribuciju na svom tržištu. Sa izuzetnim Norminim asortimanom, oni mogu obezbediti rešenje za različine zahteve kao I pružiti odgovarajuću podršku kada je ona potrebna.

Prema sigurnijem, čistijem i energetski efikasnijem svetu

U vozilima, brodovima, vozovima, avionima, kućnim aparatima, motorima kao i u vodovodnim, farmaceutskim i biotehnološkim sistemima, izvrsnost proizvoda Norma Grupe uvećava sigurnost i pouzdanost u savremenom svetu. Tehnologije koje se koriste u proizvodnji pomažu životnoj sredini štiteći dragocene izvore energije i smanjujući emisiju i zagađenje.


Beneficije

Program mentorstva

Obezbeđen parking

Obezbeđena oprema za rad

Godišnji odmor i slobodni dani

Zdravlje

Edukacija, profesionalni razvoj

Timska druženja

Porodica i roditeljstvo

Proces selekcije

Proces regrutacije u Norma Grupi Zapošljavanje kandidata je jedno od ključnih zaduženja odeljenja ljudskih resursa. Sve počinje sa vašom Prijavom, direktno na sam oglas, kao i putem mejla na adresu: karijera.rs@normagroup.com . Nakon što primimo sve biografije, tim ljudskih resursa nastavlja sa procesima:

Pred - selekcija: Deo selekcije gde tim ljudskih resursa vrši procenu pristiglih biografija i tako selektujemo kandidate koji najviše odgovaraju zahtevima navedene pozicije.
Selekcija: Naš proces selekcije karakteriše dva kruga razgovora Prvi krug razgovora moguće je obaviti online, dok u drugom krugu HR predstavnnik zajedno sa Rukovodiocem sektora za koji se kandidat prijavio, intervjuišu kandidata u prostorijama Norma Grupe. Nakon dva razgovora, Rukovodilac i HR predstavnik donose odluku da li ste postali deo našeg Norma tima.
Onboarding: Nakon samog zapošljavanja, nove kolege prolaze kroz niz obuka, koje imaju za cilj upoznavanja sa načinom rada u kompaniji. Takođe, cilj Onboarding-a je da se zaposleni smeste, nađu se u dobro opremljenom prostoru, upoznaju okolinu kao i kolege i poslovne partnere.

Vrsta selekcije

Intervju

Trajanje selekcije

15dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Breeze-logo

Breeze

Osnovan pre više od 50 godina, Breeze se bavi proizvodnjom disk šelni za avione,
automobile, oklopna vozila i industrijske mašne. Kompanija je svetski lider u oblasti tehnologije konstruisanih spona i spojnica.

Terry-logo

Terry

Osnovana 1855. godine, Kompanija Herbert Terry i sinovi postala je međunarodno poznata i poštovana zbog duge istorije dostignuća u oblasti izvora i industrijskih spojeva.

NORMA-logo

NORMA

Osnovana je 1949. godine pod imenom Rasmussen GmbH, Norma Nemačka GmbH je jedan od vodećih svetskih proizvođača u oblasti tehnologija spajanja za automobilsku industriju.


Kontakt

Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Norma Grupa Jugoistočna Evropa

Adresa

Batinska 94

Subotica, Srbija

Matični broj

20684437

PIB

106804522

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.