Pharmanova d.o.o.

Pharmanova d.o.o.

O kompaniji

Pharmanova d.o.o. je privatna farmaceutska kompanija i od svog osnivanja 1991. godine, pa do danas, stasali smo u modernu, dobro organizovanu farmaceutsku kompaniju.

Pharmanova je kompanija sa gotovo dve decenije tradicije i koja sa 40% visokostručnog kadra, medicinske, farmaceutske struke i drugih srodnih disciplina, predstavlja perspektivnu kompaniju u oblasti farmaceutske industrije.

Pharmanova je kompanija u kojoj su visoki standardi u pogledu kvaliteta rada.

Poštovanje regulatornih uslova u ovoj oblasti i profesionalnih standarda, imaju za rezultat jasno postavljene ciljeve kvaliteta koje moraju da ispune zaposleni. Put do dobre proizvodne prakse, vodi kroz sistematsku i dobro organizovanu obuku koja je prva obaveza svih novoprimljenih. 

Ako bismo pravili lepezu poželjnih radnih vrednosti koja pokriva različite procese, ona bi se mogla predstaviti:
odgovornost za kvalitet, sistematičnost, disciplina u procesu tehničkih operacija i kontroli kvaliteta, otvorenost za razvojne trendove, potrebe klijenata, spremnost za unapređenje saradnje, kreativnost u procesima marketinga, prodaje, razvoja, posvećenost poslu, kompanijskim ciljevima, profesionalnost u procesima podrške.

Kontakt

Pharmanova d.o.o.

  • Industrijska 8
  • Obrenovac
  • Srbija
  • PIB: 105561580
  • Matični broj: 20408642

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.