PS fashion Design-logo

PS fashion Design

PS fashion Design-bg

O kompaniji

Iza svake priče o uspehu stoji trud, požrtvovanost i upornost, ali i inspiracija koja nas motiviše bez prestanka i ruši sve prepreke. Više od 20 godina postojanja naša inspiracija je ljubav.
Sve je počelo iz ljubavi između dvoje ljudi, Slađane i Predraga Pantovića, koji već dugi niz godina predstavljaju antitezu izreci da ljubav i posao ne treba mešati. Oni su 1996. godine u Čačku uspešno pomešali emocije, kreativnost i pobednički duh.
Baš tako je nastao P....S....fashion. Tako je i rastao, iz ljubavi. Zaljubljen u modu, posvećen ženi. Ženi čiji je osmeh naš najveći imperativ. Zbog toga je naš slogan - jer vam dobro stoji!
 
Ponosni smo na svaku skicu, svaku provučenu nit i svaki šav koji čini naše modele.
Ponosni smo na više od 600 vrednih članova našeg tima, bez kojih snovi ne bi postali stvarnost.
Ponosni smo na posvećenost i lojalnost, kakva se retko pronalazi. Više od 10 zaposlenih sa nama je od samog početka, više od 20 godina. Više od 180 zaposlenih već 10 godina doprinosi našem razvoju.
U timu negujemo porodične vrednosti, jer je iz jedne porodice sve i počelo.
Zbog toga ističemo da su za vreme rada u našoj firmi ponosne mame i tate ulepšale ovaj svet sa skoro 100 beba.
Naši zaposleni govore 7 jezika. Naš tim čine i doktori medicine, filozofi, mašinski inženjeri, medicinske sestre i sportisti jer je najvažniji kriterijum da zaista vole posao koji rade i baš zbog toga u njemu briljiraju.
 
Ljubav se ljubavlju vraća. Mi postojimo za osmeh, za hvala, za svaku lepu reč koju dobijemo kao potvrdu da naš trud vredi. Naš uspeh se meri vašim osmesima.

Priznanja

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

Beneficije

Porodica i roditeljstvo

Nagrade, bonusi, pokloni

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

PS fashion Design

PS fashion Design

Društvene mreže

Adresa

Milutina Mandića 29

Čačak, Srbija

Kontakt

+381 (0)32 4000 40

Matični broj

20158468

PIB

104433233

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.